Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

Sammmy

NIe som za vojnu. Vojna nikdy nikomu neprospieva, to co je za blbost, ked niekto povie, ze by sa zisla vojna? viete co to slovo znamena tak ako to mozete tvrdit? ano, chapem, je pohodlny, rozmaznany svet, u oboch pohlavi, ale vojna nIKAM NIKDY nevedie. A navyse prave v tejto dobe by sme mali urobit vsetko pre to, aby sa nic take nestalo, lebo to realne hrozi. Tu jedine co je treba je laska a cit u ludi. To len tak bokom.
Tiez si myslim ze vojna nevychovava z muzov prave najcitlivejsie bytosti a skutocnych poriadnych chlapov. Mna totlane neberu svalnaty nasilnici, cize tiez nepochopim.
ntwb nezovseobecnuj. "sused ma nezaujima co robi, kedze on mi vzorom nie je" ale tu nie je o tom, kto ti je vzor, je to prave o tom, pozriet sa na vsetkych muzov a potom si povedat, ci je pravda, ze 100% muzov naozaj zivy rodinu. Teda ci skutocne aj tvoj sused, nie clovek, ktoreho ty pokladas za vzor, pretoze ten samozrejme ma vlastnosti ktore ti vyhovuju.
A to, ze nevies najst zenu, ktora by ti vyhovovala, to je mozno prioritami dnesnej doby. A to sa nevztahuje na pohlavia - rovnako vela debilov sa najde aj u muzov. Veci ktore nemozes ovplyvnit - vek (mlada generacia- starsia), pohlavie tieto veci nezovseobecnuj pretoze u oboch stran sa najde niekto kto je blbec a niekto, kto sa buri proti tomu. To nie je o tom, ze zeny su take a muzi taky. Je to o jednotlivej osobe.

margherita

Nuts, nechápem, prečo si myslíš že tvoja žena bude chcieť aby si jej organizoval život? Či hladas takú zienku domácu , čo len doma bude kvasit a na teba cakat ?

nuts

dobra rodicovska vychova je aj za 100 vojen..
konieckoncov, kazdy vychovava na vlastny obraz, ako rodicia, tak aj vojna..

nuts

margherita

to bol priklad, ze vsetko sa da nejak riesit.. ak nikto nechce/nema cas, tak gazdina.

alebo inak, chodim do prace, odtial teraz pisem, upratujem varim doma, a potom co bude robit moja zena ? :D

teoreticky nic, a nic po nej ani nechcem, lenze s tymto nemozem prist na 1 .stretku s nejakou babou.. pomysli si, ze som totalne trafeny, alebo na hlavu padnuty..

ale ano, viem si to predstavit, ze ma nejake konicky, nemusi ani pracovat (pre prezitie) a ani doma nic robit.. nemam ziadne zvlastne poziadavky ohladne hocicoho tiez. len by som bol rad, keby raz za cas sa s nou dalo aj niekam ist :D napr na dovolenku, do kina, restiky, alebo len tak..

Aja02
ta dovera, to je to najtazsie, co sa buduje, a podla mna muz+zena este narocnejsie.. ved si vezmi, kolko parov je takych, ze podvedu jeden druheho, kolko je rozvodov. a ako mam prezradit o sebe veci (rodinne, pracovne) a tych veru je ;) a ako mam niekoho pustit do rodiny, ked nemam istotu, ze nebude len vyzierat a zneuzivat? nepisem o zlatokopkach, tie je citit na 5 svetelnych míľ, ale o takych, co menia chlapov ako ponozky, lebo na "diske" stretnu lepsieho, a potom lutuje hocico.

nechodim sem casto, nasiel som stranku asi pred mesiacom, ale ovtedy ty je habadej takych tem. to mi celkom staci na utvorenie si obrazu, ze dovera je krehka vec..

doubledog

ano, robim aj fyzicky narocne prace, ked je treba.
a nie, nie je mi to vobec trapne, to upratovanie, vnimam to ako prirodzenu delbu prace.

margherita

Doubledog a robíš ? Lebo dnesni muzi nerobia ani fyzicky ťažké práce, ani domáce práce. Ani si za sebou nevedia popratat. Nuts, zaplatíš radšej gazdinu ako si pi sebe upratať? Doubledog, neni ti trápne že žena po tebe.upratuje ako keby si bol nemohuci ?

Aja02

nuts, to nie sú blbosti, to sú fakty. :)
Trištvrtina mužov má prehnané nároky. Žiadajte to, čo sami ponúkate. Nájsť vernú a dôveryhodnú ženu nie je až taký problém. Hľadáš zrejme v zlých vodách.

nuts

Aja02

trepes :) blbosti.

nechcem stihlu, peknu, modelku.

chcem vernu, doverihodnu, a to je cele.. svojim sposobom..

vsetko ostastne zvladnem aj ja sam :P

domace prace sa da naucit, cize to nemusi, a nemusi to ano robit, mozeme mat nejaku domacu gazinu, a je po probleme..

problem je v tom, ze dnesnym zenam sa tazko doveruje

tj. kamaratka a zena v jednom. aspon co pocuvam starsich kamaratov, toto je idealna kombinacia.

margherita
neviem ako na zeny? nuz mozno neviem. a preco potom neprilozite ruku k dielu aj vy? zeny? mam casto konflikt zaujmov, chciet ju versus slusnost a hranice, ktore neprekocim za normlanych okolnosti :P
cize toto je jedina haluz, ktora ma deli od zeny? cize pre takuto haluz by ma zeny odmietli? a vsetko ostastne, co viem "ponuknut" je nanic?

ambrozia

Iveta, zasa nepreháňaj. Každého nováčka šikanovali, nie len slabších. Tí to len horšie znášali, ale prežili. No ale tým dnešným výrastkom by sa to zišlo. Pretože nemajú čo robiť, tak páchajú trestné činy.