margherita
co ja poznam, 100% muzov zivi rodinu a pomerne slusne, tj. maju to, co potrebuju.
otec, dedo, krstny.. viac vzoriek nemam :P (mam, sirsia rodina, ale to je jedno)
sused ma nezaujima co robi, kedze on mi vzorom nie je..
vzorom mi je rodina a dokazal by som uzivit rodinu uz od 18.. (a po 20tke na urovni, na akej by neuzivil rodinu priemerny 40tnik)
2-3% hovoris?
preco potom zenske vyberaju prave tych 97-98% a mna povazuju za nudneho ? chci vsetko hned na tacke, nemaj ucas ma spoznavat prirodzene a pomaly, mne je to jedno vlastne.. nie ja stracam nieco..
doamce prace?
roky zijem sam.. cize nemam na vyber. ale stale som nudny. a nemam len 1 domacnost, ked uz sa mam chvalit..
a preco?
lebo nepijem, nepraktizujem sex na 1 noc. a nebalim zeny na pase za par lacnych drinkov, neverim na vyblaznenie sa. a podobne = nudny muz.
take ste vy zeny..
a potom v 35tke placete, ze preco nemate poriadneho muza..
ale o taku uz ja stat nikdy nebudem, pouzitu dievku, co sa namotala na pekneho nabuchaneho disco kinga a potom ju nabuchal a ona sama tlaci kocik a hlada sprostuckeho, nudneho chlapika, co ju bude hyckat.. (logicky, nabuchanec to dokaze tiez, lenze nema 10 platov, ale len 1, mozno 2 ak pocitam nejake nelegalny prijmy, takze nedokaze ponuknut luxus, co dokazem ja, vyhradne jednej zene)
vojnu by si zasluzili obe pohlavia, pretoze dnes je pohodlny a moderny zivot a malokto si uvedomi, co je za tym, a kolko utrpenia je za tym, dnes ma kazdy vsetko jak na tacke a to z dovodu, ze existuje frakcne bankovnictvo.
ale toto nas dobehne.. teda vas.. ja som prirpaveny aj na krach hocicoho :P