Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

Iveta Michael

Ešte dodatok:

milé žienky,nehnevajte sa ale dosť veľa z vás ( globálne ) by naopak potrebovala nejaký ten rôčik byť na vojne ako dievčatá v Izraeli!

Je pravda že je akosi málo poriadnych mužov ale správnych žien je ešte menej,to píšem bez zaujatosti.. zvrátená emancipácia a feminizmus ničí rodiny!

Iveta Michael

Povinnú vojenskú službu som nikdy neuznávala!

Bola to iba praobyčajná pakáreň kde naviac šikanovali mladších a slabších vojakov...

mám dvoch bratov ktorí na vojenčine boli v západnom okruhu ČR a jediné motto ktoré mi vtkĺki do hlavy bolo:

Domažlice nikdy více,raděj kulku do palice! :)))

P.S. Osobne neverím že vojenčina chlapcov prevychová,je to naivná predstava niektorých žien .. uznávam iba profesionálnu armádu - aké je tam však riziko,všetci vieme ...

margherita

Doubledog, za celý svoj život nedokážem pochopiť, prečo si muži myslia, ze ženy majú po nich upratovať. Vysvetlis mi to ? Áno, téma je o inom, zvrhlo sa to. Nemám nic proti zvs pre obe pohlavia, v trvani pol roka.

doubledog

margherita

tvoja reakcie by mala byt predsa zamerana na autorku temy.

ved prava ona sa ohana pohlavim a dokonca navrhuje (alebo by prijala) pre jedno pohlavie specificku povinnost, ktora sa druheho pohlavia dotykat nebude.

a nezabudaj, ze muzi nebojovali za pravo na domace prace :)

Aja02

ntwb, len tu prosím ta nerob z vás mužov obete. Ak si stále sám, tak sa pozri lepšie na svoje nároky, pretože vy muži chcete peknú, štíhlu, vysokú (alebo nízku), ženu, ktorá by bola šikovná, pracovitá, inteligentná, vedela variť, piecť a sexovala by ako o život. Najľahšie je hodiť svoju vinu na iného.

ntwb

margherita

co ja poznam, 100% muzov zivi rodinu a pomerne slusne, tj. maju to, co potrebuju.
otec, dedo, krstny.. viac vzoriek nemam :P (mam, sirsia rodina, ale to je jedno)
sused ma nezaujima co robi, kedze on mi vzorom nie je..
vzorom mi je rodina a dokazal by som uzivit rodinu uz od 18.. (a po 20tke na urovni, na akej by neuzivil rodinu priemerny 40tnik)
2-3% hovoris?
preco potom zenske vyberaju prave tych 97-98% a mna povazuju za nudneho ? chci vsetko hned na tacke, nemaj ucas ma spoznavat prirodzene a pomaly, mne je to jedno vlastne.. nie ja stracam nieco..

doamce prace?
roky zijem sam.. cize nemam na vyber. ale stale som nudny. a nemam len 1 domacnost, ked uz sa mam chvalit..

a preco?

lebo nepijem, nepraktizujem sex na 1 noc. a nebalim zeny na pase za par lacnych drinkov, neverim na vyblaznenie sa. a podobne = nudny muz.

take ste vy zeny..

a potom v 35tke placete, ze preco nemate poriadneho muza..

ale o taku uz ja stat nikdy nebudem, pouzitu dievku, co sa namotala na pekneho nabuchaneho disco kinga a potom ju nabuchal a ona sama tlaci kocik a hlada sprostuckeho, nudneho chlapika, co ju bude hyckat.. (logicky, nabuchanec to dokaze tiez, lenze nema 10 platov, ale len 1, mozno 2 ak pocitam nejake nelegalny prijmy, takze nedokaze ponuknut luxus, co dokazem ja, vyhradne jednej zene)

vojnu by si zasluzili obe pohlavia, pretoze dnes je pohodlny a moderny zivot a malokto si uvedomi, co je za tym, a kolko utrpenia je za tym, dnes ma kazdy vsetko jak na tacke a to z dovodu, ze existuje frakcne bankovnictvo.

ale toto nas dobehne.. teda vas.. ja som prirpaveny aj na krach hocicoho :P

margherita

A aké povinnosti ma transsexual? Aké povinnosti vo vzťahu majú gayovia ? V dnešnej dobe sa oháňať pohlavím je smiešne. O čo su muži lepší od žien? Ohanate sa tým že zivite rodinu? A koľko percent mužov to naozaj robí? Dve, tri ? Domace mužské práce? To je čo ? Kedysi muži naozaj ťažko makali a zabezpečovali rodiny, ženy im za to poskytovali domov a full service, ale dnes muži aj ženy robia to iste, len zeny oveľa viac. Ale dúfam že si to už konečne uvedomia a nenechaju sa využívať na obskakovanie sebestacnych lenivych bytosti, ktoré si myslia že na to majú právo, lebo majú penis. Nie je muž ako muž.

doubledog

RNG
presne tak
muzi aj zeny sa hodia (v priemere) na ine veci a ich vzajomna spolupraca umoznuje spolocensky rozvoj.
ani jedno z pohlavi nie je viac.

akurat problem je v tom, ze zeny svoju ulohu vnimaju ako nedostatocnu a dlhe roky bojovali o to, aby sa to zmenilo.
ale ako spravne zeny, len co ziskali, co chceli, uz sa im to nepaci :)
rovnopravnost nie je len v pravach, musi byt aj v povinnostiach.
a tieto povinnosti sa uz zenam nepacia, pretoze zacali chapat, ake je to tazke a ake je vyhodne mat na urcite veci muza.

ked to extremne zjednodusim:

zenam sa uz nechce rodit deti a starat sa o ne, preco sa potom cuduju, ze muzom sa zas nechce plnit klasicke muzske povinnosti?