Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

V.Nyzlova

Ja osobne sa pohybujem iba v okoli takych muzov, ktorym sa tam tzv. snad i pacilo, ale sam otec mi spominal, ze obcas sa tam nasiel nejaky muz, ktoreho si ostatny doberali z nejakeho dovodu, ale neviem uplne presne, co si pod tym predstavit. Podla fotiek, co ma otec doma mu tam bolo asi dobre, vsetky su o tom, jak chodili na pifko, fajcili cigary a vyzerali v pohodicke :)

chlapik

ovela vacsie a krajsie zazitky maju chlapi ak sami z vlastnej vole nieco podniknu a ide s partiou za dobrodruzstvom. to ze dnes je doba leniva je uz bohuzial ina vec.

chlapik

ale prd to z nich spravilo chlapov, co som ja pocul pribehy nikomu to nic nedalo. zopar sa ich zabavalo a to bolo cele. mate velmi naivne predstavy o tom.

ps2

Čo ja viem, tak ku koncu to bolo dosť o ničom byť na vojne. Ja som sa tomu vyhol, spravil som si vyššie vzdelanie:) Tam by som neišiel ani keby mi zaplatili.

tatramatka

Ale spravilo to z nich chlapov a mozu na to celý zivot spomínať ako na chlapsku jazdu.čo som počula historky tak celkom sranda.

chlapik

jednoznacne proti, nezazil som a chvalabohu. je len zopar muzov, ktori na to maju dobre spomienky. vela ich je takych, ktori si tam museli odrpiet komplexy roznych individuii a celkovo zbytocne premrhany cas a peniaze.

poPotvorka

konecne sa z rozmaznanych ,nafukanych chlapcov ,stanu pokorny ,rozvazny a aspon trosku poriadkumilovny Muzi !!