dobreuz :
Ty nevieš nič iné len nadávať bez dôkazov. Neviem odkial sa v tebe bere tolká zloba. A co sa týka zdravotných problémov tie mi začali ešte dávno predtým než som konzumoval 2 krát denne mäso, takže mäso s tým nemá nič spoločného a ked už sme pri tých zdravotných problémoch tak ty máš nedostatok draslíka, a to pravdepodobne z podváhy. Nerozumiem prečo nechceš zopár kíl pribrať. Bojím sa tých tukov až prehnane.
Ktorá aminokyselina je najdôležitejšia pri budovaní svalov to ty takto povedať neviem, no pokial mi nepošleš nejaký seriozny link tak ty neverím že to leucín je. Uz som totiž mal skusenosti s takzvanými fitnes trenérmi a tie ich názory boli zcela nesprávne, preto už názorom takzvanych fitnes trénerov neverím, povedia hocičo len aby predali svoj produkt....
petroneta :
Práveže odborníci - lekári sa v tomto jednoznačne zhoduju. V medicíne panuje všeobecný konsensus že treba jesť všetko s mierou, a teda samozrejme aj jedenie mäsa s mierou. Nepoznám doktora ktorý by bol proti jedeniu mäsa, možno v prípade určitých chorôb kedy je na určitý čas lepšie mäso vynechať. Každopádne človek je všežravec takže skutočne platí staré známe "všetko s mierou".
na nutnosti vegetariánstva, či vegánstva a nutnosti jesť mäso sa nevedia zhodnúť ani vysoko kvalifikovaný odborníci. Myslíte, že tu jeden druhého o tom presvedčíte?
Jeden je kresťan, ktorý v piatok radšej koná iný skutok pokánia, tak veľmi sa nedokáže vzdať mäsa, od neho očakávate, že zmení názor, alebo rešpektuje iný názor?
Riešenie je tu veľmi jednoduché. Každý má prístup k rôznym štúdiám na internete, a nech si vyberie taký spôsob stravovania a (ne)konzumácie mäsa, ako mu vyhovuje.