ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
na bicykli som tiež veľa športovala ked som chudla
Bicykel patrí medzi moje obľúbené športovanie, ale nenapadlo mi, že by sa práve vďaka takémuto niečomu dalo výrazne schudnúť.
ja si myslim, ze sa to realne zvladnut da. ale samozrejme zalezi, ako casto sa tomu venujes, ci chodis do kopca atd. tych faktorov je tam vela. ak k tomu neprisposobis aj stravu, tak je to asi zbytocna snaha:)
veľmi rada športujem hlavne bicykel mám strašne rada
tiež bicyklujem veľmi rada, každý pohyb sa ráta, bicykel mám takisto z cyklospeciality
ja som sa tiež rozhodla pre bicykel, kúpila som si na www.cyklospeciality.sk nový bicykel a začala, pravidelne chodím po práci
Súhlasí, obchod cyklospeciality je veľmi spoľahlivý, máme ho v rodine radi, všetko tam kupujeme.
Ja som všeličo už vyskúšala, ale najviac u mňa zafungoval práve bicykel, kúpila som si kvalitný bicykel na cyklospeciality.sk a odvtedy pravidelne bicyklujem. A držím si štíhlu postavu. Ale jasné, treba aj stravu upraviť.
na bicykli sa chudne najlepšie a tzv. najrychlejšie
Bicyklovanie je určite účinné.