ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
tak to uz si clovek musi urcit, co ho najviac bavi :)
to je jasne, treba papat menej a v takom pripade je dobry uplne akykolvek sport :)
ked na nom budeš jazdit naozaj velmi pravidelne tak sa ti určite podari schudnut. Len nesmieš jest ako drevorubač, aby tvoja snaha nebola tzv. zbytočná
No tiez je to podla mna take dost nelogicke, nakolko nezapajas pri tom takmer ziadne svaly :D
jazda na kolobezke teda za mna absolutne nie :) to je totalne o nicom a navyse este v zivote nikto neschudol tym, ze sa vozil na kolobezke :-D
ked sa tomu budeš intenzivne venovat, tak ano. Ešte lepšie učinky to bude mat, ked do toho zakomponuješ aj jazdu na kolobežke
Pokial clovek jazdi po takom terene ako su kopce a podobne, tak by clovek realne schudnut podla mna mohol, ale inak asi skor nie.
nie je mozne podla mna. mozno sa ti vytvaruju nejak nohy, lytka ale rozhodne nejak vyrazne neschudnes, to je proste nerealne.
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Xenical viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
zrejme sa takto fakt schudnut da, ale zalezi aj na terene. pokial sa clovek vozi vyhradne po rovinke a neda zo seba takmer ziadnu energiu, tak toho asi vela neschudne:)