ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
tak ale na tej kolobezke ani nejak nezapajas tie svaly, ci? :D
nechcite mi nahovoriť, že sa vám podarilo schudnú vďaka vozeniu sa na kolobežke. to si koľko kilometrov denne najazdila?
tiež som v minulosti zvolila redukciu hmotnosti pomocou športu a vyplatilo sa. Akorát som sa nevenovala iba bicyklovaniu, ale z cyklospecialit som si kupila kolobežku a striedala som to s bikom a podarilo s ami schudnut, spevnit nohy a zadok
Keby to tak jednoducho fungovalo, že stačí tabletky pojedať, tak sme všetky krásne štíhle na počkanie :D
Jarunka12 To som vacsiu blbost nepocula veru, tabletky na chudnutie su cisty podvod, treba sa hybat a jest zdravo ina rada asi nebude.
ked sa tomu budeš intenzívne venovat, tak schudneš. nesmieš ale jest prasarny, ale radšej samé zdravé jedlo, pit vela vody. Bicyklovat treba intenzivne, aspon obden a hlavne sa u toho poriadne zapot
ked si budeš dávat dlhé trasy a v pravidelnom intervale, ak schudneš. Ale naozaj to musi byt efektivne, inak z toho nič nebude
Preboha, to ako vážne? Tabletkami chudnúť? No tak to je veľmi zdravé, to vám poviem :)
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Garcinia viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
... ku vsetkemu sa da vybudovat vztah... len bude chces, alebo nie :)