ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
samozrejme sa schudnut dá, ale musisš trenovat naozaj pravidelne
tak len bicyklovanim proste neschudnes ale moze ti k tomu dopomoct, ak teda upravis aj stravu, tak isto nejaky ten vysledok potom uvidis
mozes takto schudnut, ak na nom budes sediet 20h denne :D
Haló, ľudia, zo samotného bicyklovania ako takého človek ešte v živote neschudol. Cvičte, zdravo sa stravujte, inak môžete o chudnutí len snívať.
kupila som si tento a www.cyklospeciality.sk jazddim na nom každy den, kila idu krásne dole a som spokojna
skúšala som rôzne športy, ale to bicyklovanie ma zatiaľ najdlhšie drží, máme aj blízko cyklotrasu tak chodievam tam
pri dlhších trasách a bicykli určite schudnete, je to tiež predsa šport a keĎ budete mať aj nejaké kopce záťaž tam je
na bicykli som tiež veľa športovala ked som chudla
Bicykel patrí medzi moje obľúbené športovanie, ale nenapadlo mi, že by sa práve vďaka takémuto niečomu dalo výrazne schudnúť.
ja si myslim, ze sa to realne zvladnut da. ale samozrejme zalezi, ako casto sa tomu venujes, ci chodis do kopca atd. tych faktorov je tam vela. ak k tomu neprisposobis aj stravu, tak je to asi zbytocna snaha:)