ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
brat takto vyrazne schudol, takze podla mna to nie je az take nerealne, ale aj tak si myslim, ze kazdemu sa to proste nepodari.
ak sa toto niekomu niekedy podarilo, tak akoze klobuk dolu tym padom.
Mne sa na bicykli schudnut nepodarilo :D Tam podla mna nezapajas cele telo, nohy som mala svalnate, ale z brucha na bicykli napriklad nemas sancu schudnut. Asi by som teda zvolila nieco ine rozhodne.
samozrejme sa schudnut dá, ale musisš trenovat naozaj pravidelne
tak len bicyklovanim proste neschudnes ale moze ti k tomu dopomoct, ak teda upravis aj stravu, tak isto nejaky ten vysledok potom uvidis
mozes takto schudnut, ak na nom budes sediet 20h denne :D
Haló, ľudia, zo samotného bicyklovania ako takého človek ešte v živote neschudol. Cvičte, zdravo sa stravujte, inak môžete o chudnutí len snívať.
kupila som si tento a www.cyklospeciality.sk jazddim na nom každy den, kila idu krásne dole a som spokojna
skúšala som rôzne športy, ale to bicyklovanie ma zatiaľ najdlhšie drží, máme aj blízko cyklotrasu tak chodievam tam
pri dlhších trasách a bicykli určite schudnete, je to tiež predsa šport a keĎ budete mať aj nejaké kopce záťaž tam je