ahojte. Chudnem a chodím na bicykel. Prosim vás kto má skúsenosti povedzte mi či ste schudli alebo či sa dá schudnúť s bicyklom a za ako dlho.
Chudnutie na bicykli
Tiez vdaka bicyklu sa mi podarilo niekolko kg dat dolu :)
ked budeš jzdit pravidelne, tak to na tvojej postave bude vidno, toho sa neboj. Tak šup do cyklospecialit a kup si nejaky bike
najtazsie je podla mna zacat, to mam kazdy rok problem, ale ked uz sa dokopem a idem, tak to stoji za to ;)
presne ako ten moj v pivnici :-D chvilku ma to bavilo a teraz nie a nie sa prinutit nan vysadnut. radsej si idem zabehat alebo zacvicit, ale toto uz ide akosi mimo mna, neviem.
no ved jasne, treba investovat do veci, ktore aj realne vyuzijes :D ked vies, ze sa na tom biku vozit nebudes a bude ti len zapadat prachom, tak je to asi ozaj zbytocne :D
bicykel je super, len co z toho, ked uz mam len taky stary, ktory ledva drzi pokope a investovat do noveho velmi nechcem :D
bicykel je super, len co z toho, ked uz mam len taky stary, ktory ledva drzi pokope a investovat do noveho velmi nechcem :D
tak to uz si clovek musi urcit, co ho najviac bavi :)
to je jasne, treba papat menej a v takom pripade je dobry uplne akykolvek sport :)
ked na nom budeš jazdit naozaj velmi pravidelne tak sa ti určite podari schudnut. Len nesmieš jest ako drevorubač, aby tvoja snaha nebola tzv. zbytočná