RNG ďakujem, našla som ten pankr. firmy Solgar.Škoda,že nikto ho nedováža na Slovensko, asi by to tu ani nedovolili úrady kvoli "vysokej"dávke učinnej látky..ale že z Wobenzymu radia denne 45 tabletiek,pre úspech liečby,to je v pohode.
Ja vlastne mám problemy s trávením, po jedle sa mi tvoria plyny vo vačšom množstve. Jem vela, ale som vychudnutá už x rokov, váha stojí(+-1kg).
Mala som v tráv.systéme améby, brala som na to Metronid.,atď.Ale príznaky pretrvávajú nadalej.
Dávam si Multienzym(obsahuje betain HCl 200mg,pankreatin 50, amylaza 10mg,prot.100, bromelain 50, papain50, lipáza 40 a celulaza 10mg.Tieto dávky sú tak asi pre škrečka, ja viem, ale Wobenzym je ešte drahší a okrem toho neobsahuje betain HCl.
Okrem toho jem mikrovlákniny, s probiotikami po obede(nie úplne pravidelne)a vitamínový komplex.
Chcem sa Vás opýtať, v akom poradí sa majú užívať doplnky, povedzme tie enzymy s betain HCl alebo lepšie je kúpiť si ten betain zvlášť a ten užívať pred jedlom..., aby sa mi upravilo to trávenie a mohla pribrať.