Nas vlastny pankreas vylucuje niekolko gramov pancreatinu denne, ked je zdravy. ked sa jeho cinnost os;pabi, tak treba brat pankreatin podobny nasmu, zivocisny, inac sa nam potrava poriadne nestravi a nemoze absorbovat, pripadne telo systematicky zamori. Kto toto nechape, tak nech necita moje prispevky.
Nakoniec co tu radim su len rady skupiny lekarov , ktorych periodika odoberam a citam uz vyse 20 rokov.
Enzymi co odporucujem, maju ovsah niekolko gramov ekvivalent pancreatinu a nie mizernych 200 mg, ako ma stary Wobeznyme, vypusteny na trh pred vyse 45 rokmi, kde na naozajstnu ucinnost ho musis brat najmenej 2 x 15 tabletiek. Je sice schvaleny ako liecivo, ale dnes pokrok doniesol ovela silnejsie enzymaticke zmesy, podstatne ucinnejsie, staci ich porovnat obsahmi.
Dovod, pre co ho ludia kupuju je najma, ze ho odporucaju lekari, ktori samozrejme doplnky nestudovali vobec, lebo to sa na skolach dosial nikde neuci.
Kedze doplnky su schvalene ako NESKODNE A BEZPECNE na pouzitie lekarmi na to urcenymi aj na Slovensku, tak tvrdit ze pouzitie doplnkov, ktore tu uvadzam mozu niekoho poskodit je primitivna loz.
A samozrejme osobny utok na mna
Ja na nikoho nic netlacim len ludi informujem o tom co ich vlastni lekari nevedia, zrejme, kedze sa to na skolach neuci, ba dokonca potlaca, kde sa len da, a to najma lzivymi utokmi, bez akychkolvek dokazov, samozrejme.