Wobenzym - skúsenosti

lantalia

No poviem ti tak, ze citim sa uz skvelo a mam z toho radost a coraz viac si uvedomujem to, ze nie je to samozrejmost aby som sa citila dobre a aby som bola zdrava a viem, ze ked chcem sa takto citit aj nadalej, ze musim pre to cosi urobit, ze same sa to zdravie neudrzi :)

radinus022

Je to fajn pocit, keď sa cítiš dobre, že? Úplne je to iné ako keď máš problémy a si z toho nervózna nesvoja, neustále nafučaná, čo? Aspoň teda ja som bývala taká, keď som mávala zdravotné problémy.

zlatusa

Keď sú problémy, tak ja osobne dúfam, že sa mi polepší, ale vedieť som to tiež nevedela s istotou či to tak bude, ale našťastie sa mi polepšilo a moje zdravie chytilo druhý dych.

lantalia

Kvetka ja ti poviem tak ako si ja myslim, kazdy nech si skusi to, co sa mu zda najvhodnejsia moznost, ja som si tiez vyskusala enzymy a nedam na ne dopustit, kedze mi priniesli vysledky o ktorych sa mi ked som mala zdravotne problemy ani len nesnivalo, velmi som si priala, aby sa mi polepsilo ale ani by mi vtedy nenapadlo, ze sa mozem citit este tak skvelo :)

zlatusa

Každý máme nejaký názor a nejaké skúsenosti. Ja osobne píšem len o tom, čo som si zažila, čo mne pomohlo, keď som sa cítila v úzkych, keď som si nevedela pomôcť :)

21kvetka

Wobenzym je malý zázrak. A to nie som žiadna naivka, ktorá verí všetkému, čo "jedna pani povedala.." Vyskúšala som ho na vlastnej koži pred 10 rokmi, keď som svoju gynekologičku ako 32 ročná doslova prosila, aby mi konečne všetko ženské vyoperovali, lebo už nevládzem. Nejdem tu písať o ustavičných problémoch, toré som mala, vtedy mi poradila Wobenzym.
ALE! Pred rokom ma prekvapila nemilá vec a síce, že opäť sa ozvali problémy (viem, že Wobenzym treba užívať pravidelne s prestávkami, a to som ja nespravila). Teda po rokoch som si ho opäť kúpila a odrazu mi liek môj oragnizmus odmieta. Skúsila som na 3x dávkovaťm ale myslela som, že končím svoju životnú púť :-( Vracanie, hnačka, bolesti žalúdka... Určite po Wobenzyme, lebo sa to objavilo len pri mojich 3 pokusoch začať ho užívAť. Takže netuším, čo sa udialo, len viem, že s ním už nemôžem počítať.
Som si ale istá, že vtedy mi pomohol a naozaj úprimne odporúčam.
Vaše telo Vám dá vedieť, či ho znesie alebo nie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

dievocka

žiadne problémy nie sú príjemné a hlavne mnohé človeka obmedzujú v bežnej činnosti, čo si myslím, že dokáže každého znechutiť, unaviť :(

zlatusa

Martina myslím, že je rozdiel aj v tom, že Wobenzym je liek, že má preukázateľné účinky, to je dôležité. Ja mám s ním sama dobré skúsenosti, keď som bola po operácii kolena tak som myslela, že sa zbláznim, keď budem môcť čo najskôr chodiť, behať a podobné aktivity robiť, ešteže mi odporučil lekár enzýmy, vďaka nim som sa skôr z toho dostala a fungujem už normálne :)

lavila

..kvalita a vysledok je dolezity, to co enzymy a tento liek vedia cloveku dat. Ako ho vedia dostat z problemu. Ako dokazu pomoct a dostat imunitu do stavu, ze bude schopna fungovat, chranit to telo.