Wobenzym - skúsenosti

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

perla

Zlatusa o tom nech si uz kazdy spravi svoj nazor. Mat zdravotne problemy nie je sranda a ked viem, ze ma trapili nejaky ten cas a viem, co mi pomohlo sa z nich dostat, tak preco by som nemala v tom pokracovat aj nadalej. Ked viem, ze ta liecba mi pomohla, urobila dobre :)
PCH to co je prosim ta? Wobenzym je len jeden a je to liek :)

Mirec897

Mne kupila frajerka wobenzym, ked som mal uraz a noha sa mi dala rychlo dokopy, odvtedy ho mame v nasej lekarnicke. Okrem toho frajerka ho uziva aj ked je chripkova sezona na posilnenie imunity. Sme s nim spokojny po kazdej stranke.

PCH

Dobrý deň

Čo Vás bolieva ked sa pýtate na Wobenzym ?

Viem Vám pomôcť s prírodným wobenzymom , ktorá Vám nikdy neuškodí a pomôže oveľa lepšie ako tento chemický.
Ak by ste mali záujem prosím píšte alebo volajte na tel. 0907 122 642
s pozdravom Peter

Defcon

Faith, opravim ta. Okruh ludi, ktori si s wobenzymom vyliecili svoje choroby je maly. Ale okruh ludi, ktori si namyslali, ze su chori a vyliecili sa s wobenzymom je velky.
Ked tu citam temy, tak polovica je typu : cely svoj zivot som presedela pred pc, vcera som vysla vyniest smeti, a odvtedy mi je zle- strasne zle, isto mam rakovinu, co mam robit ? Daj si wobenzym.....super uz mi to preslo....tak ho uzivaj pravidelne, mas problemy. Ok.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Defcon

Jasne, ze su to lentilky fungujuce hlavne na zaklade ocakavania z pozierania velmi drahych a ucinnych liekov, placebo. Ked citam na nete pozitivne reakcie ludi, ktorym wobenzym vyliecil od nadchy az po exitus uplne vsetko napriec full spektrom vsetkeho ,vratane poskriabaneho laku na aute, tak mi wobenzym zo vsetkeho najviac pripomina zazracny lektvar davnych samanov predavany po trhoviskach v roznych farbach.
A pritom su to posrate traviace enzymy, pri ktorych nadmernom uzivani existuje riziko ovplyvnenia pankresu, ktory si zvykne, ze jeho praca je akosi zbytocna, lebo osoba do seba drbe umele enzymy.

perla

S tvojim nazorom sa nestotoznujem, mam s Wobenzymom skusenost a dlhodobu a priniesol mi vysledky, na ktore som bez tychto liekov cakala dlho, mala som vtedy pocit, ze cakam na spasenie a neprichadzalo to. Enzymy maju vyznam a je podla mna najlepsie, ked si clovek sam na sebe skusi. Tento liek pomaha pri mnohych problemoch, od oslabenej imunity, cez zapaly az po zotavovanie po operacii, co je podla mna jeho velkou vyhodou :)

Faith Healer