Wobenzym - skúsenosti

silwia

hirta to je pocit,ktory si clovek musi zazit aby pochopil.Aj ked osobne neprajem problemy nikomu lebo viem,ze dostat sa z nich nie je jednoduche.Ale clovek si vacsinou zdravie zacne vazit,az ked pridu problemy.Je to smutne.No je to tak.

radinus022

sarah to čo si napísala je pravda, tiež mám takú skúsenosť s ním :) Ale čo sa týka napríklad tej ceny, tak toto je vec, ktorou sa ja absolútne nezaťažujem, neriešim ju, lebo je pre mňa prioritou to, že enzýmy mi pomáhajú, že vidím výsledky nech to stojí čo to stojí :)

sarahJ

Wobenzym som užívala pri zápale svalov keď som aktívne športovala a vždy som s ním bola spokojná-veľmi rýchlo mi zápal odišiel a mohla som ďalej trénovať. Viem že ho užívala aj mamina keď mávala často kŕče v nohách a tiaž jej pomohol. Ale dávkovanie sme vždy riešili s lekárom tak to by bolo podľa mňa najlepšie riešiť týmto spôsobom. Objednať sa dá aj online de je lacnejší ako bežne v lekárňach a ak použijete tento cashback portál www.plnapenazenka.sk tak vám vrátia pár % z ceny nákupu späť :)

silwia

zlatusa dobre sa stravovat to je jedna vec.Ale to tiez nie je zarukou nicoho.Mne kolki tiez pred rokmi tvrdili,ked som sa trapila s gynekologickymi problemami a to teda roznymi,ze to mam vsetko skrz stravu.Ze nech ju zmenim a bude dobre a nebolo.To su take famy akurat tak.Ktore nie su zalozene na pravde.Mne pomohlo ked som si dala na komplet do poriadku imunitu.Vtedy aj gynekologicke problemy mi zacali kyvat a odchadzat.

zlatusa

O pestrej a bohatej strave by sme sa tu mohli baviť donekonečna. Sama som sa o to snažila, mať bohatú stravu na všetky vitamíny, minerály. Ale to nejde len tak :) To si len ľahko predstavujeme ;)

hirta

slavicka asi sa zbytočne snažíš presvedčiť niekoho, kto má svoje pravdu :) každý robíme tak ako si myslíme, že je najvhodnejšie :) tiež mám šport veľmi rada, rovnako aj pestrú stravu, ale niekedy to proste nestačí a je potrebné viac :)

slavicka

nie je to celkom tak ako pises aspon napriklad u mna nie, ja aj s muzom sa snazime sportovat, dennodenne aspon hodinu nejaku aktivitu, cez vikendy ked sa da tak nejaka turistika, ja mam problem obsediet, cize my sme neustale niekde, aj ked teraz si uz trosku viac davam pozor, kedze cakame prirastok, ale to je o inom, ale aj pri tomto nasom aktivnom zivote sa nam vyplatili enzymy, napriklad ked si muz dolamal nohu v zime na lyzovacke, takze netreba to zatracovat ;)

Defcon

Zialbohu je tato doba nazyvana instant zivotom, a je to pravda. Namiesto liecenia prhltnem liek na vsetko wobenzym
Namiesto ovocia a zeleniny prehltnem multivitamin
Namiesto pohybu idem e-sport
Namiesto priatelstiev idem na fb
A takto by sa dalo pokracovat donekonecna......

lantalia

Perla aj ja ho mam oskusany a citim sa dobre, samozrejme, ze zdravie potrebuje nejaky cas aby sa dalo dokopy, najskor som naivne zila v predstave, ze hned mi bude lepsie z jedneho dna na druhy, ale uz som pochopila, ze takto to nefunguje, ze potrebny je nejaky cas na zotavenie :)