Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ahoj,ja si myslim ze kyslymi uhorkami nic nepokazis....sice som nenasla ci sa mozu, ale aj ja si zvyknem dat :-)
ahoj baby ... chcem sa spýtať našla som na nete že sú v bielkovinové dni povolené kyslé uhorky a inde za nakladaná zelenina... knihu nemám tak ak viete ,tak mi poradte ... môže sa ???
..ani ja som to nevzdala mam uz nejak 22dni za sebou......ale vaha sa moc nehybe a zacali ake bolesti ladvin, ale nevzdavam to ... :-)
Ahojte .nie nevzdala som to .Dalšie kilo išlo dole som spokojná
Baby, tak ako? Dufam ze ste to nevzdali... :-)
V druhej faze by sa mali striedat bielkovinové a bielkovinové -zeleninové ja si dam dva dni v tyždni biekovinové a to v utorok a štvrtok ešte neviem posudit dnes je 1 den ale vela pijem čaj ,žihlavovy a kupila som si v čajovni Pu-erh skuste to
zo zeleninou uz len kilo? hmmmm no keby mi aspon to kilo zislo,len mne sa ta vaha drzi a drzi....uz tyzden :-/ ale asi si dam znovu take 2-3dni ze cisto bielkovinove, nech sa znovu nastartujem, lebo takto mi potom motivacia klesa... :-D ale nechem to vzdat, este pekne chcem dat dole 5-6kil
ahojte mám doma knížku a podla nej ak m´jete aj zeleninu možte schudnut už iba 1 kg tyzdenne tak to nevzdavajte uz len ten dobrý pocit po vianociach .Cítila som sa ako Fionana teraz doma marodujem ale ak chodim na rehabko tak sa snažim chodit po schodoch aj peso som zadychčana ale je mi super
Sikorka, ty si za 6 dni schudla 4 kila? wau....a to len s bielkovinami? mne ta zelenina drzi vahu, asi si dam dni bielkovinove... :-/
ahojte aj ja som začala 12.1, mám 4kg dole zajtra začnem už aj zeleninku už sa teším