Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
DM ahoj aj ja by som brala aby sa to tu viac hýbalo... morčacie mesko môžeš. mne sa darí celkom dobre až na to že mam veľa BZ dni , ako si sa mi ta zeleninka núka ku všetkému... dnes som beh vynechala ale aj mi to trochu chýba... mam rada ten pocit čo nastúpi po ...
ahojte babenky!co sem nikto nechodi?stale cakam kto sem zajde a nieco napise,vie niekto ,ci mozem morcacie udene masko,mam obavy lebo je trochu slansie,a co vy ako pokracujete?ako sa vam dari?
no ahojte!prezila som 4den este zajtra a idem do 2f.baby,robila som tu nutelu no musim povedat,ze mi vobec nechuti,ale palacinky su fajn,takze zajtra mam palacinky,puding,hov.maso ajogurt,dnes som mala tvaroh,hov.maso s Dchlebikom,olovrant kysle ryby a vecera palacinky,moze to tak byt?
ahojte baby ako vám to ide ja mam zo seba dobrí pocit bola som si zabehať... dietu som dodržala tak som spokojná. DM som rada že ti je lepšie ... Kokorunka až taký prehrešok ta kukurica isto nieje však koľko zrniečok tam mohlo byť... a ešte niečo vás chcem poprosiť baby, píšte nech sa necítim taká sama...:)
ahoj mima,krce nemam a dnes som este nebola,ranajky som mala jogurt,desiata sunka,obed hov maso,vecera kysle ryby,no nemohla som sa ich dojest.nevadi,ked som ich zjedla pol pohara?treti den mam za sebou.este dva a pojdem do 2f
Ahoj babule. Som v 2 fáze, na raňajky som mala cottage s bielym jogurtom, škoricou a tekutým sladidlom a teraz na obed som mala toho tuniaka z Lidla, taký šalát v konzerve. Len neviem, či som to nepokazila, je tam aj kukurica v tom :/ Karbohydrátov v plechovke som mala 26g, proteínov 25g a tuk 11g.
DM kávu môžeš . nevie ti poradiť s tím prehaňaním, iba že keď máš kŕče tak to môže byť aj podraždený žlčnik... ako pudynk ja používam zlatý klas ...aj keď neviem či je to správne...
ahojte babenky!dnes som druhý deň a prehana ma tak neviem,ci to moze byt,poradi mi niekto?dakujem
a ešte by som potrebovala vedieť, kde
kupim ten puding a aka značka to je
dík:)
čaute!kto mi poradí kde kúpim to odtučnené kakao?rada by som si urobila tú nutelu,vyzerá fakt dobre.