Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

NISSINKA8889

čaute baby :-))) ja mam dnes presne 30dni co drzim dietku, dokopy som schudla 3,60 kila ale stale sa mi vaha drzi a uz nie a nie dole.....kedy sa mi rozhybe? NEJA tolko si vydrzala???vau super, klobuk dolu :D ja som si uz musela dat vcera aj predvcerom kusok cokolady... :-/ ale potom som skocila do fitka :D Neja nemala si problem s ladvinami??

DM

ahojte!tak ja som dnes na raňajky mala jogurt,obed kuracie mäsko,olovrant bude šunka a cottage a večera ešte natuším,šunku mám pre deti tesco morčaciu,dala som si nescu s mliekom,môžem vôbec kávu?

neja

Aj ja idem do toho. Vydržala som to 5 mesiacov, potom prišli sviatky tak som upustila od nových stravovacích návykov a opäť začínam.

Kokorunka

Dnes 3 deň zatiaľ pohoda na raňajky mlieko , varené vajíčka a jogurt s otrubami, inak už 2 dni po sebe som bola ráno na veľkej, čo ma moc teší,lebo kým som jedla normálne halabala tak som nešla aj 4 dni:( Alebo to tie otruby...

mima180279

dm nemusí sa len tri krát jesť nemáš byť hladná! a KOKOrunka asi to nieje až taká chyba ja som toho čítala viac na nete a niekde sa píše že sú povolene nakladané uhorky a niekde že nakladaná zelenina už od prvej fázy .(v rozumnej miere...) u mňa zas v druhej fáze prevyšujú BZ dni ...budem sa musieť polepšiť...

Kokorunka

ja jem každé 3, ale asi som dnes urobila chybu na raňajky som mala zavináča, ale zabudla som a zjedla som aj kapustu ktorou je plnený je to veľká chyba?

DM

ahoj!ja som sa rozhodla,v sobotu začínam tiež.musím jesť len trikrát za deň?alebo môžem jesť každé tri hodiny,poradí mi niekto?

mima180279

tak ahojte ja som mala na ranajky šunku na obed plnené prsia kuracie a na večeru si spravím kašu z otrub zo škoricou... ozýva sa mi žlčník :( čo už ,ale nechce sa mi ísť pod nôž!

Kokorunka

prvý deň za mnou. môj jedálniček dnes vyzeral takto: biele nízkotučné jogurty, tuniak, cottage cheese, mlieko, vajíčka a trocha kečupu plus 2 lyžičky špaldových otrúb. uvidíme čo zajtra.:) na víkend plánujem rybičky a kuriatko mňam mňam :) začína niekto tiež dnes?