Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Ahojte...no ja dnes mam uz asi 17ty den a je mi fajn....striedam bielkovinove dni s bielkovinovo-zeleninovymi.....za prvych 8dni som schudla 3kila a teraz mi uz tyzden vaha stoji na rovnakom a nie a nie sa poznut dole....ale neodrádza ma to.........chcem schudnut tak vydrzim vsetko!! :-)))
jazavka - ver mi, ze ti vsetci drzime palce, ale spytam sa ta jedno.
co myslis, aku nadej na uspech mas u cinnosti, ktoru robis ako pises "s vypätím všetkých síl", proti svojej voli, bez radosti, so zatatymi zubami...??
neviem ako ty, ale ludia vseobecne ked robia nieco z donutenia a znechutenia, tak skor ci neskor s tym seknu, lebo taka cinnost nikam nevedie.
nie je lepsie robit nieco, co ta bude bavit, z coho budes mat radost a este aj budes chudnut?
takto si len zarobis na dalsiu fazu jojo efektu.
Ahojte, ja som začala dukanku 10.1., vydržala som v prvej fáze 5 dní, ale s vypätím všetkých síl, chcem schudnúť 15 kg a vrátiť sa na pôvodnú váhu, zatiaľ mi to ide v pohode, keď mám chuť na sladké dám si dukanové medvedíky bez cukru a je to OK...
Nissinka ahoj nie len nemám čas tot tu sledovať mám toho teraz strašne veľa tak až budem mať po učení ozvem sa :)
Co baby, ako sa vam dari??? Len nehovorte ze ste to vzdali!!! :-))
dnes 10.den :) a zo 66,60 mam 63,60 :))))
ahoj baby, ja som s tým začala len včera, len vás chcem poprosiť kto má s tým skusenosti aby ste mi pooradili čo a koľko môžem jesť?? dakujem
Pozrite sa na stranku dukanovadieta. Najdete tam rady, recepty ale aj diskusiu o tejto diete.Pise sa tam okrem toho kolko kto chudne a ako sa stravuje aj o problemoch, kt. niekto ma z tejto diety.
Ja drzim vlastne tu dietu spravne??? :D
ja som prvu fazu drzala len 3 dni a potom som sla na 2.fazu a viete ako ju drzim? jeden den bielkovinovy striedam s dnom bielkovinovo-zeleninovym a stale takto dokola, vlastne takto to ma byt? :-DD
Ahojte :) tak ja som teraz zaťažená na jogobelly light ktoré sa naštastie môžu, biele jogurty , vajičko, tofu, kuracie mäso a tuniak .. mnam diéta mi proste CHUTI ! :) .. vážiť sa nevažim od dnes som začala cvičiť a zvážim sa až vo februári :)
Objednala som si knihu 350 receptou Duk. diety...
ale... dnes som piekla tortu a zhrešila som:( nie nedala som si ani kúsok ale poznáte to ked si to ani neuvedomíte a oblížete šľahač a tak.. hmm na tak si dávam ďalšie 3 len bielkovinové dni.
Inak pečiete si aj duk. chlebik a kolaciky ? odporučam dukanovu pizzu MNAM !
dejzinka- hlavne sa nevzdávaj :) a ked budeš mať chuť na sladké fakt si upeč niečo z receptov duk diety na nete je toho habadej a chut na niečo "kalorické" prejde...
Nissinka- tak to je strášne super ako pekne ti to ide:) Blahoželám a len tak ďalej. A to že váha stojí to je v poriadku :) jedna z môjho okolia držala 1 fazu 7 dni schudla 4 kg a potom jej takmer mesiac vaha stále, no začala isť tak dole , že behom pol roka isla xl na s ! :)