Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ahoj!ja uvažujem ,že začnem s dukankou,ale mám obavy,no asi začnem,kedˇ to tu tak čítam ako si tu pomáhate
ahojte,ovsené otruby som kupila v AGROmilku su tam dobré nízkotučné jogurty
asi hej aspoň kým si nezoženieš tie ovsené...ja som ich našla v kauf... tak skus tam a je pravda že blahodarne pôsobia na bruško tak na nich nezabudaj
ahojky u nás v meste majú len špaldové otruby, môžem ich použiť namiesto ovsených?
ahojte od piatka nastupujem do prace kila idu dole a to napriek ze som vela nechodila V druhej faze si možte navarit aj polievocku aj mate dost toho do okola idem teraz vyskušat placky otrubové dufam ze sa mi povedu držim vam palce
ale isto sa pohne len treba vydržať!!! môj žaludok je na tom už o mnoho lepšie . dukan. som začala 9.1. a prvu fázu som držala desať dni.v centimetroch -3cm boky a prsia a -5cm pás a brucho
Mima jasneeee, sak motivaciu a podporu treba mat to je prvorade :-))))a kedy si zacala si dietkou? ja 4.01, a dokopy som dala dole 3,60 ale strasne mi teraz vaha stoji, uz vyse 2 tyzdnov, neviem ako ju rozhybat, ale stale verim ze sa to pohne :DD
tak ma občas slovkom podrž aby mi bolo veselšie... :) aj ja by som ešte chvilku chcela vydržať mam ešte s čoho zhadzovať... :( a na velku noc mam odloženy o dva velkosti menši kostým tak by som sa chcela poparadiť...
Drz sa Mima :-))
ja este mesiach chcem vydrzat, dufam ze za 2mes.dam dole tych 6kg... :)
ja mam dnes 20deň a až na dnešné žalúdočné potiaže sa cítim dobre ale to som zjedla s chuťou nakladanú papriku tak si myslím že mi ju nemôže stráviť... vahu neviem povedcať lebo som sa nevážila ale centimetre mi idú dole pekne a aj na oblečení to je vidno tak dufam že moja vôľa nepolaví.. držím vam prsty