Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

NISSINKA8889

Joj Blecha, to je skoda, asi ti ta dieta nesadla......
Dzejzinka, nevzdavaj sa ani nahodou :-)))) ja som sa vzdy vzdala pri inych dietach, vydrzala som tak 4-6dni ale dnes mam uz 7.den, vidim ze vaha mi stoji uz 2dni rovnako, ale vobec ma to neodraduje, pretoze sa celkovo citim dobre, a taka lahsia.... ja si za cely den dam asi 4glgy coly light a este 1 cukrik toffife :-)) to mi staci...musi :-DD
a Ria co je s tebou, sme zvedave ako pokracujes? :)
A tiez ma zaujíma ake su tie problemy s ladvinami, co sa vam konkretne stalo akoze??? a ako ste sa pripadne liečili?? nestrašte nás :-(((

tatiana109

nechcem reagovať negatívne ja som schudla týmto 10 kg za tri mesiace a dve som pribrala späť a to som už dááávno s touto dietou skončila ale mne začali veľmi vypadávať vlasy a problémy s ladvinami som mala ukrutné bolesti a to som aj brala vitamíny aj kopa tekutín a to začalo až po troch mesiacoch. Ale držim palce. :-)

blecha

takže ráno som sa vážila - pribrala som. Je to len 1 kg, ale je to tak.

na wc som včera ani nebola.

svaly to nebudú, lebo v priebehu tých 4 dní som cvičila 2 x po 30 min. brušáky.

takže končím :/

dejzinka

ahojte kočky:) no musím sa vám priznať,že asi to boli 2 dni ,,zahrievacieho" kola lebo celý deň mi to šlo krásne a večer čert do mňa vošiel a siahla som po sladkom...ble...ale už od zajtra idem do toho na 100%!!! Potom vám budem písať,či som nezhrešila a môžete mi za to naložiť! Ale nie,verím,že vám budem písať, že ako idú kilečka krásne dolu...!
Inak Nissinka 2 kilečká za 3 dni to je supeeer:) Len tak ďalej:)
A ešte by ma zaujímalo,prečo tak upozorňujú na ľasviny, čo môže mať taký zlý vplyv na nich???

NISSINKA8889

Blecha,to sa podla mna očistujes :)
ja neviem, mne sa take nestalo, to asi aj od potravím zalezi....no ja som prvu fazu drzala len 3 dni aj ked som chcela 4dni ale uz som nevydrzala bez zeleniny tak som si dala... :-) dnes mam 6.den zatial 2,20kg dole :)

blecha

no, dnes mám 4ty deň .... včera ma poriadne prehnalo a stolica bola zelená. Mali ste to niekto pri tejto diéte?

Ešte ma čakajú 3 dni z 1. fázy :O

NISSINKA8889

Caute :D cim dalej tym lepsie sa citim, celkom si na tu dietu zvykam....dufam ze aj tie moje ladviny....ale neviem prečo by to az tak velmi vadilo na ladviny, čo sa mi moze stat?? podla mna ked dietu budem drzat tak cca 40 dni, tak by to nemalo mat hadam az taky zly dopad na tie ladviny, či??

JessicaI

Dajte si pozor pri Dukanovej diete by ste mali navstivit lekara a zistit v akom stave mate ladviny, inak by ste nemuseli dopadnut dobre so zdravim ani keby ste vela vody pili a jedli vitaminy.

ria_fit

dejzinka ... ja tiež podľa času ale chcela by som doosť často ... najprv beh a posilnovanie doma neskor posilka .. len musm najst stratenu kondičku .. ako ti to dneš ide?

dejzinka

ria_fit: ďakujem za privítanie:) Mám 20 rokov, no a cvičiť, tak chcela by som každý deň, no tiež asi na to nebudem mať toľko času, aj keď sa budem snažiť, lebo potom sa cítim neskutočne skvele:) A ty, ak vyzdravieš, s čím začínaš, nejaké posilňovanie alebo beh skôr?:)