Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

Aahoj mima!chlebík bol super, ale čerstvý .dala som si ho s jednou makrelou. Mňam :-)fakt bol super, ale dnes mi už nechutil.pečieme v rúre v silikonovych formickach,to mam take akože žemlicky,no dnes skúsim iný a na zajtra si uvaríme kapustovu s hribami a kuracie maskom a teším sa na piskoty,tiež si iv dnes urobím. Robila si ich už?

mima180279

DM ako dopadol chlebík?? pečieš v pekárni alebo v rúre??? skúsim mrknuť na tie semiačka ... dnes plánujem slepačí vývar zo zeleninkou a nejake mesko zo šalatom ... včera bol mesiac čo som začala, citim sa dobre a podla známych na mne u vidno zmenu (veľmi som sa nechválila že diétujem)

DM

mima,objednala som si ich na nete a zalezi ake mnozstvo si objednas,ale nestoja vela,precitaj si to na chia semienka a tam je aj predaj,ja som ich doteraz nez som zacala s dukankou pila rano do vyzdimaneho pomaranca a vypila som to,no nechala som si ich vzdy nasiaknut vodu,dnes skusam druhy chlebik ,lebo ten minule co som robila za vela nestal,potom ti dam vediet:)

mima180279

DM a kde si kúpila tie CHIA semienka???? ja som sa po nich skúšala obzerať ale nemala som šťastie...! čítala som veľkú dobre referencie na nich...chcela by som skúsiť ! koľko ťa stli???

DM

ahoj mima!ja sa snazim 1den B a 2den BZ,mala som 80,1 ked som zacala a chcela by som ist na 60,takze tiez o 20 dole.viem,ze ta stevia je zdravsia,no neviem ako si zvyknem,ale dnes som skusila tvaroh s tou nutelou nutelou a bolo to super,a ozaj zacala som jest chia semienka,poznas?su super a obsahuju vela vapnika aj nejake vitaminy,a zaplnia ti zaludok,mozes ich pridat aj do chlebika alebo do salatu,odporucama ostatne kdeste?ziadna nepopisete s nami?

mima180279

ahoj DM kde ste ostatné??? stévia je práve čisto prírodne sladidlo !!! ma trochu inú chuť ale dá sa na to zvyknúť a neobsahuje vôbec kalórie!!! čo ma veľmi teší a osobne si myslím že je to oveľa lepšia alternatíva ako umele sladidlo. mne to ide celkom dobre aj keď sa priznávam že zeleninu mám častejšie ako sa má... váha ti išla pekne dole tak sa teším s tebou a držím prsty . koľko chceš dať dole?? ja by som potrebovala (aspoň-20kg) :(

DM

puding som citala ,ze pouzivaju od dr.Oetker tak som ho skusila a sladidlo steviu,ale chcem vyskusat ine sladidlo lebo toto je dost citit,ze je to umele.za tych 5 dni mam dole 2,5kg.dnes konecne aj zeleninka.ako to ide tebe?zvladas to v pohode?

DM

a k tomu behaniu,ja doma cvicim na steperi lebo nemammoc casu a ani sa mi moc nechce,asi to jetym pocasim,no cez vikend planujem ist na korcule tak uvidim,zajtra sa odvazim po 5tich dnoch,som zvedava no citim sa lepsie.tak zajtra dam vediet ako som na tom.a ozaj...mame v praci novu kolegynu a vraj drzala dukanku tak ,ked sa zoznamime tak musim vyzist podrobnosti ako to prebiehalo a dam ti vediet..

DM

ahoj mima!veru je to tu nejake mrtve!ja mam dnes 5den1f a zajtra idem do 2f,dnes som si varila na zajtra konecne polievku,vyvar so zeleninkou a budem mat salat s kur.maskom,dnes som mala puding a celkom usiel,nevies asi kolko bude trvat ta2f?dufam,ze dlho nie.uz mi zacina chybat ovocie,tebe nie?