Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ahoj mima!vyzera to dobre,tu makrelu si dam dnes ja.bavila som sa s tou novou kolegynou v praci...teraz je v 3f a schudla 27kg za 28tyzdnou.dnes mi ma doniest nejake recepty tak potom ti postupne poslem.dnes idem objednat cestoviny shirataki,chcu to aj baby v robote.a ozaj odporucila mi spaldove pukance a vraj ich maju v DM drogerii a su dobre do jogurtu alebo do tvarohu,super nie?:)
tak dnes len o druhej udená makrela a k tomu dukanové houstky... piekla som po prvíras a dobre mi padli dala som ich piecť do mafinovích formičiek tak aj pekne vyzerali.
Housky- 1., 2. a 3. fáze -
Ingredience:
2 lžíce pšeničných otrub
4 lžíce ovesných otrub
2 vejce
1/3 lžičky kypřicího prášku
75 g nízkotučného jogurtu
sůl
spolu sa to len zmieša a da sa to v nejakej forme na 6min. do mikrovlnki na 800 watov...
cau mima!nic si z toho nerob,ze si unavena ono to prejde a prestuduj si tie semienka.kedze nemozmeovocie tak si ich nechaj napucat v troche vody a bud to vypi alebo pridaj do jedla.ja to pijem,ten jogurt je super a tie piskoty su tiez fajn.dala som si ich s tvarohom a bola som fakt najedena,no ked mam B den tak mi strasne chutia zavinace,uz som ich zjedla velku kopu.Ale aj tak sa citim fajn.
tak ja som dnes dostala tie semienka tak som zvedavá na ten zázrak :) keď sa dostanem do tesca tak skúsim ešte pohľadať ten jogurt nsnažim sa niečo urobiť ale ako si sa nesústredim nič sa mi nechce asi jarna únava :)
ahoj mima!ten jogurt maju pri zvolenskych smotanovych a je ruzovy obal a je tiez vacsi,nie maly jogurt,ale je vynikajuci a obsahuje tiez sladidlo a citala som o nom na nete a vyzera,ze je fajn.a to pisanie?ja som tiez rada,ze si mam s kym takto popisat,ja tiez nerozkrikujem,ze som na dietke,ale aspon moj drahy si ma vypocuje a to on mi objavil ten jogurt.tak sa drz,ja mam zajtra B den.brrrrrrrrrr
ahoj DM tie piškótky vyskúšam a už som obiednalá aj chia!!! dnes som mala behaci den tak som nestíhala ani jesť ani piť. som rada že aspoň ti sa ozývaš. ten jogurt som dnes v tescu hľadala ale nenašla som ho. ja kupujem z lidlu bieli pol litrový 3% dnes som papala šalatik s šunkou a syrom tak sa maj...pa
piskoty:2vajcia,1 van.puding,sladidlo,4PL otrub a 1PL horucej vody.zltky vyslahat so sladidlom potom pridat vodu,potom pridat puding a slahame,pridame otruby a pol prasku do peciva,vyslahat bielka a pridat k cestu.naplnis sacik,odstrihnes roztek a vytlacas kopky na mastny papier,piect 10-15mindo ruzova,dnes nestiham tak hadam zajtra:)
ahoj mima!daj si chia semienka a kaloricka hodnota a tam si to pzri.v 2lyzickach denne nemas skoro nic,teda podla mna..pozri to a daj vediet .vies co som dnes objavila?v TESCU zvolensky jogurt,ze 0%tuku 0%cukru je mnam!!pozri ho a co nan povies som zvedava.a tie semienka..myslim,ze mi pomahaju.odkedy ich pijem tak urcite jedavam menej a viac pijem.
obiednalá som si tie chia semiačka nevieš aku maju kaloricku hodnotu?? naozaj zmiernujú pocit hladu??
nie ešte som nerobila ani chlieb ani piškóty ! robila som tvarohovo otrubové keksy ale tie som vyhodila lebo mi nechutili... a tvarohový koláč dal sa zjesť.robim si ešte kašu z otrub to je pohladenie na žalúdok (2lyž.ovsen.otrub a 2.5dc mieka ,sladidlo a štipka soli) daj recept na piškóty...