Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
no to si dobraaaaá,ja sem tam na stepperi cakam az sa otepli a pojdem na korcule,bicykel a objednala som si prave trampolinu na domace cvicenie.mame 2,5rocnu vnucku tak aj ona bude mat radost.kolko mas rokov?mas aj deticky?ja prave riesim dceru,ktora pracuje s nami no prave odchadza od partnera,takze som si zamenila smeny,aby som jej s malou pomohla.no uz som z toho nervozna a zjedla som si vsetky pukance,vies nervy.ale co uz.ja chcem zajtra skusit ten tvarohovy kolacik a piskot s nutelou.zajtra same sladkosti.
DM ahoj tak ja som dnes rano ľadoví šalat s jogurtom na obed mesko s kys.kapustou na večeru šunka a puding kedže mam sviatok... ak mam s kým tak chodím behať večer 3km ale to je len občas no som z toho smutná lebo mi to chýba a inač sa neviem prinútiť....
ahoj mima!ze kde si?nic nove?ja som vcera robila dalsi chlebik no tiez mi nechuti,este,ked je cerstvy tak sa da,ale inac nic moc,dnes som mala jogurty s pukancami,pecienka a udenac a zavinace,takze sama ryba.mima aj cvicis?ja by som asi mala,lebo mam malo pohybu,co dobre papas ty?daj nieco,inspiraciu..mam pocit,ze jem stala to iste.
DM to sa teším s tebou aj ja vidím zase na veciach zmenu aj keď podľa váhy neviem diétu držím od 9.1. tak môj úbytok je očividný nie len v cm ale aj okoliu... ja dnes na raňajky párky na obed vývar a mäsko s kyslou kapustou a večer niečo z toho... u nás DM drogeria nieje ale ak sa dostanem do mesta tak určite pozriem!
cau mima!tak ako?dnes som sa odvazila a mam kilo dole,to mi hovorila aj ta kocka,ze isla kazdy tyzden asi kilo dole.takze som jedla aj tie somarinky z DM DROGERIE A NEPRIBRALA SOM.takze urcite to budem papat a kupovat.tie rezance som jedla s tvarohom a kakaom no nevladala som to ani zjest,musia sa dost dlho premyt vo vode lebo ten nalav ,v ktorom su mi dost smrdel,ale inac boli dobre.dnes mam kapustovu s hribami a tvaroh s jogurtom aj s pukancami a ranajky mlieko s fliackami,mnam:)
mima,tie muslicky su mnam,kupis v DM nazov:Dinkel Flakes,ja dnes rano teple mliecko s tymito fliackami,obed este neviem a vecera skusim tie kuracie placky,a ozaj to mäsko do chladnicky bez vajca a skrobu to pridas az pred vyprazanim a robis z toho male placicky,ktore pomaly opekas,a urcite vyskusam aj tie cestoviny:)
DM aké sú to mušličky?? je fajn že sa máš s kým poradiť osobná skúsenosť je nadovšetko... ja dnes ráno jogurt na obed parky bez múky a vývar na večeru ešte neviem čo!
ozaj a tie otruby jem 2 PL denne,ked nemam nic upecene tak ich zapijem vodou,alebo si pridam do jogurtu a mam recept na kuracie placky:jeden kusok kur.prs,1 vajicko,1 cottage nizkotucny,2 PL jogurtu nizkot.,1 PL kukuricneho skrobu,sol,korenie,cesnak-suseny,ale moze byt aj cerstvy.mäsko pokrajat na male kocky a vsetko spolu poriadne premiesame a dame na 1hod do chladnicky.potom na rozpalenej panvici pomalicky opekat:)dobru chut!
ahoj mima!tie pukance som si dnes kupila a aj som ich behom dna zjedla,boli mnam,vajec jem viac lebo nemam problam s cholesterolom.ja som vzdy jedla viac vajec.ta kocka mi ukazala aj take muslicky do tepleho mlieka a aj to som si kupila.tie cestoviny su dost drahe,ale mozem to jest kedy chcem,s tvarohom,s vajickom,s mäskom....objednali sme si 3kocky tie cestoviny vcera a dnes uz prisli,objednala som si aj nutelu a kekse od DUKANA,su super
Dm ahoj. tie cestoviny sa mi zdaju byť riadne drahé... a tie spaldove pukance si nevie predstaviť poguglim trochu aby som zistila nako to vyzerá!! a to je povolene už v druhej faze??
koľko otrub si denne dávaš??
dva lyžičky alebo...?? a vajička do týždňa použiješ len dve??
ja som dnes papala jogurt šalatik a mesko...