Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

ahoj mima!nehnevaj sa,ale mame v praci fofry,vela roboty a chodim domov o 19,00hod unavena ako pes a vstavam o 04,30hod.este zajtra ideme do roboty do siestej,takze nestiham skporo nic.ale,ze aka si super!ty len tak malo papas?ja rano 06,30 jogurt s pukancami,10,00 kur.masko,sunka,2 vajicka natvrdo,13,00 jogurt s tvarohom,16,00 som vypila mlieko,19,30 2zavinace,kusok maska a velku lyzicu dukanovej nutely.cakam svoje dni tak neodolam.

mima180279

tak ja dnes na ranajky tvaroh na obed udenačas houskami od dukana a večera ...ešte neviem ...možno len kakauko DM kde si ??

mima180279

ahoj DM tak ja dnes zeleninkova polievka(mrkvička brokolica zeler cibula) a na večeru parky celkom to šlo laka ma už niekolko dni ovocie ale zatial odolávam...

DM

neboj,to prejde.ja mam takych dni hmmm!radsej nepocitam,ale uz len to,ze myslim na to ako schudnem a budem sa moct vytesovat z toho dobreho pocitu.myslim teraz len na to a ostatne sa vyriesi samo.ver mi:)

DM

cau mima!to mas pravdu,noja som drzala nejednu dietu a ten jojoefekt urobil svoje,doteraz som to mala pod kontrolou,ale prestala som fajcit a uz to islo.a teraz som sa rozhodla a musim vydrzat.budem mat 42,dve dcery 24 a 23,boli sme rychli a teraz vnucku 2,5roka.takze sa zas budem starat,vymenim si smenu,aby som jej pomohla,no bude to tazke.co dobre budes zajtra papat?ja jogur a pukance,kur.masko s zel.omackou a tie cestoviny,potom mliecko s fliackami,no a dálej este neviem,tie otruby si davam do jogurtu,ten chlieb mi nechuti...:)

mima180279

deti nemôžu byť stále vývorka...dlho boli lebo každého som po dva roky dojčila ale už je asi načase za svoje kila zobrať zodpovednosť ...:)

DM

to mas pravdu,ale mas toho dost pri troch detoch,tak to neviem ako by som zvladala este dietu.drzim ti palce,ja zajtra makam do vecera,takze si musim nachystat vela jedla,idem na to:)

mima180279

DM moje sú ešte malinké najstaršia dcéra 10 druhá 7 a syn 4...tak tiež riešime ale zatiaľ iné veci ...ale stále sa niečo nájde čo človeku zdvihne adrenalín... dnes mam 34 (kde je sladkých 17???) ale aj tento vek ako každý ma svoje čaro...