Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

ahoj mima!tak to vylez a caj si daj aj studensi,ale hlavne vela pi!neboj u nas v robote tiez mame nejake brusne bolesti.dnes budem tiez do noci v robote tak cez vikend ti napisem na e-mail.ja dnes jogurt s pukancami,kur.masko na cesnaku,parky,mlieko s fliackami.drz sa a nevzdavaj sa!dopuj sa aspon vitaminmi.ok?

mima180279

dnes mam nejakú chrípku alebo akú pliagu tak mi je nanič. žaludok mam pokazený od liekov ani len čaj mi nechuti

DM

neboj vsetko ma svoj cas.ja uz letim do prace a budem az do 03,00 takze napisem az zajtra.ja dnes zel.polievka,jogurt+tvaroh s otrubami,karfiol s maskom a vajickom zapecene,v robote budem tiez to iste a kalerab:)

mima180279

ahoj DM ak chceš niečo osobne môžeš a ( mima180279@azet.sk ) ja dnes zase BZ dojedám zo včera ... asi máš pravdu dlho som všetok svoj čas venovala rodine a asi som už naozaj potrebovala trochu sa venovať sebe. a aj mi to prospieva len dúfam že to nebude trvať dlho aby som nezlenivela.

DM

ahoj mima!ja dnes jogurt,morcacie masko,tvaroh s pukancami,sunka,no vecer este neviem.ohladom tej prace:posli mi e-mail,aby sme to nerozoberali tu.ok?

mima180279

DM ahoj som odtiaľ skade vám vychádza slnko z ďalekého východu ...:) so po materských rok robila vo výrobe ale len na dohodu a tak tam istota nieje žiadna . manžel je v št.sprave tak aspoň nejaka "istota", len ten pocit že som neužitočná ma deptá aj keď sa snažím niečo vyrábať (venujem sa papletu a aj ručným prácam,záhrade..) ja dnes na raňajky párky na obed roštenka a vývar

DM

ahoj mima!to
mi je luto,ze nemas pracu,odkial vlastne si?a co si robila?ja robim v novom meste dochadzam 40km denne a robim na zivnost kontrolu pre automobilovy priemysel.pracujeme spolu aj s manzelom a s dcerou.druha robila to iste ale v nemecku a teraz tam je u znamych a pomaha im s detmi.no asi pojde znova pracovat,ale musi si tam vraj urobit skolu,ked chce robit v skolke s detmi.miluje deti.vcera vecer,ked sme prisli z prace tak som do seba nahadzala 2 zavinacov a trochu nutely,od vtedy ma boli zaludok.dnes som este nejedla,aby sa mi ukludnil.

mima180279

DM ahoj mne sa ani nezdá že malo jem okrem kakaa som mala ešte aj vyvar celi deň sa nalievam čajom a kávou vypijem aj 3-4 kávy...viem že je ťažko v robote ale ťažko je aj bez roboty...ja som od decembra doma a veľmi zle to prežívam...tak ti želám do práce veľa sily a cez výkend si oddýchni pa

DM

zajtra rano mliecko s fliackami a so skoricou,potom kalerab s uhorkou na dzobkanie,karfiolovu polievku a morcacie masko,potom kusok sunky,otruby s jogurtom 2 lyzice,vecer polievka amozno zavinac.je toho dost,ze?asi by som mala jest menej,ale vraj mam byt stale syta.a v nedelu sa chystam urobit tvarohovy kolacik z receptov co su na dukanovskej stranke.tento tyzden sa ani nebudem vazit,aby ma neprehodilo.tak zajtra budem tu,ok?