Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
DM aj mne sa zdá že stojím s váhou aspoň v cm možno je to aj daň za to že si skoro každí deň dovolím zeleninu ....potiahnem to ešte do konca týždňa a potom uvidím a možno to je aj tým že čakám svoje dni...raňajky čínska kapusta a trochu tvarohu obed dojem zo včera a na večer sa uvidí....
a ozaj ostala som stat s vahou tak som sa docitala o stagnacii,takze musim znova rozbehnut utocnu fazu aspon na 4 dni a malo bysa to spustit,no uvidim.zajtra si dam este zeleninku a potom idem na to:)
ahoj mima!stahovanie dopadlo vcelku fajn,je vymalovane,sedacka s nabytkom prevezena a dcera si to vsetko poumyvala a uz len par dni a bude tam byvat,no neviem ako to budem zvladat ja.ja dnes mlieko s musli,hovädzi vyvar so zeleninkou,kuracie placky so salatom,a lievance ,mnam
ahoj dm ja dnes čínska kapusta ranajky na obed vývar a fašírka (bravčova to by som nemala:( ) a večera možno jogurt....poslala som ti mail
ahoj DM ako dopadlo sťahovanie??? ja som mala doma syna tak mi robil program dnes na raňajky lečo s vajičkom a ešte neviem čo ďalej... ale asi jogurt a nejaka zeleninka...
mima a skus do tepleho mliecka k lupienkom pridat mletu skoricu,no mnam.aj dcera si to zacala kupovat lebo jej to chuti.dnes sme prisli celkom normalne domov,no zajtra stahujeme mladu.do roboty pojdem uz znicena.ja zajtra zel.polievku,sunku s vajickom a cibulou,urcite pukance s jogurtom a mozno daky salatik.pa:))
DM suprové sú pukance aj lupienky aj keď sa musím priznať že si teraz dožičím viac zeleniny ako by som mala...dnes na ranajkyvaičko s cibuľou , na obed ľadoví šalát zo syrom a šunkou a na večeru lupienky s mliekom
ake boli pukance?dufam,ze ti chutili.ja sa vyprazdnujem kazdy den no niekedy len malo,ja dost jem tieto veci v jogurte a masko so zeleninkou,vela tvarohu a zavinace,hlavne to musis dlhsie pozut,aby to bolo mäksie,vela vody.ja som uz dvakrat zabudla na otruby,ked chodim v noci domov tak zabudnem.zajtra stahujeme dceru a od buduceho tyzdna nam zacne iny kolobeh.ja dnes mlieko a muslicky,potom masko,tuniak,parky jogurt.tak sa drz a vela pi!ak ti nechuti jest tak nejedz,daj si jeden den oddychovy,ja som tiez bola na tom tak podobne.
ahoj tak som si kúpila tie pukance a aj tie lupienky.. pukance som si dala dnes s jogurtom na raňajky a na obed som mala brokolicu zo syrom a cesnakom
mušličky ochutnám zajtra ...večeru som vynechala lebo som chora tak mi nechuti... mam problem z vyprazňovaním... veľmi ma zatkáva ...asi od mliečných výrobkov
ahojDM ja dnes mam rozbehaný deň ale stíham aj jesť na raňajky parky na obed vyvar a jogurt a poobede skočím do dm drog. pozrieť tie pukance čo ti papáš snať niečo nájdem...už sa mi niečo také žiada