Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

mima,mala ma 2,5roka,este sa nepyta no rozprava krasne a vsetko.tie pukance a muslicky sa minaju aj u nas,chuti to aj malinkej a s tym jogurtom to nema chybu,dnes parky,mlieko s muslickami,vajicka na tvrdo,a asi udenac...

mima180279

DM koľko ma vnučka rokov??? 4??? take deti su zlate len im treba spraviť program určite si to užiješ ... dufam že sa mi podari isť do dm na tie pukance a mušličky celkom mi sadli... len sa rýchlo míňajú...

DM

ja som si kupila vitaminy komplet multivital,obsahuju aj mineraly,takze ta chut na ovocienieje.chvalabohu.tie zemlicky sa daju no mamzasranu celu mikrovlnku.snazim sa pit viac vody,v robote to ujde no doma sa zabudam,tento tyzden mam este veget,ale buduci budem mat malinku a to sa asi zapotim:)

mima180279

DM nie nemám žiadne problémi aj keď som sa toho bála lebo som mala problém s obličkami pred diétou... a neberiem okrem tobolky jabkového octu a magnézia ani nijaké vitamíny... no jem viac zeleniny ako mám to musím uznať a aj mi začína chýbať ovocie ale zatiaľ to zvládam

DM

ahoj mima!tak ja dnes mliecko s muslickami,zemlicky z mikrovlnky,lososa,parky,udenaca.zajtra este netusim,ale urcite tvaroh,zavinace,jogurtove kolaciky a nejake masko.dnes pridem zas o 03.00.hod takze musim aj papat,aby som vladala.a samozrejme sa dopujem vitaminmi:))
ako sa citis ty?mas nejake problemy?ja zatial nie.

mima180279

ahoj DM tak dúfam že včerajšia kríza pominula ja dnes na raňajky cibuľku šampióny a zaliate vajíčkom... na obed plánujem dusenú brokolicu s cesnakom a syrom a večeru ešte neviem...

mima180279

ja som dnes pojedla veľa-veľa šalátu šunku a syr a vyvar kašu z ov.otrub kakauko... asi všetko čo som mala doma...

DM

mima,no ja dnes jogurt ,tvaroh s zele,polievku len s maskom,zemlicky so sunkou,lievance,dnes zacinam 4 dni B.dufam,ze to zvladnem

mima180279

dám si ale až od piatku teraz mam nakúpenu zeleninu a ta by zvedla , a aj mam pred periodou a mam menšie výčitky keď chrúmam šalatoví list ako niečo miečne

DM

mima,daj si tiez aspon 3dni len B a uvidis,urcite sa to rozbehne.a samozrejme nemozes mat stale zeleninku,to je ta obeta a potom budes moct hocico,ale cim skor dame tie kila dolu tym skor mozeme papkat aj nieco ine,ja dnes jogurt s tvarohom a so zelatinou,mam to v chladnicke a papam kedmamchut na nieco,zel.ppolievka a kuracie placky,salat,kalerab so sunkou a uvidim do kolkej budem robit tak podla toho.:)