Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
mima,mam aj knihu ,pozicala mi ju kamoska,ale ci mozes muku tak to neviem,ale spaldove apsenicne pukance ano,ale tiez toho nemozes vela.v 2 faze myslim nejakych 30g na den.ja mam dne aj zeleninku no moc nemam chut,a rolada je dobra,ja som ju robievala aj predtym no ochucovala som ju van.cukrom.
počula som že rolada je veľmi dobrá..ešte som ju nerobila ...Dm ty maš knihu od dukana?? lebo ja sa riadim len stránkami z internetu a hľadala som niečo o spalde či sa smie a koľko a v akej forme pri dukane môže sa použivať aj muka??
a v akom množstve??
ja som dnes raňajkovala parku šunku syr a zeleninu ,obed meso na prírodne šalát a mrkva ,na večeru trochu meska v syrovej omáčke zo šalátom je mi ľúto že si chorá ...poriadne to vylež,!!! mne pomohli horúce nápoje proti chrípke...
ahoj mima!tak ja samozrejme lezim,co sa dalo pocitat,takze budem oddychovat asi dva dni ,uvidim...dnes rolada s jogurtom,vyvar,zavinac,kuracie masko a pstruha:)
,mima,daj si shirataki a tam mas obchod ale musis si to viac prekliknut,tam su aj tie keksiky,ale na cenu moc nepozeraj,mas to ńa viac krat,aj ta nutela je bohovska,mne tie cestoviny nechutia,ale kolegyna si ich stale objednava,vraj jej chutia..ja dnes mlieko s muslickami,polievka so zel.,parky sozemlickou,a rolada,ktoru som tiez nasla na nete.
DM daj stránku s ktorej obiednávaš tie vecičky... tak ak sa podarí aj ja si dám dnes druhy bielkovýnovi deň na raňajky nejaká šunka syr a potom sa ozvem
ahoj mima,ja dnes este vyvar lebo sa mi zda,ze na mna nieco lezie.zajtra si uz dam aj zeleninku,no a ten tvoj nanuk neviem,snaz si dat aj nejake mineraly,nebudes mat take chute,ja si chcem objednat tu nutelu od dukana a ma tam aj dobre keksiky,ktore zasitia...
ahoj DM tak ja dnes na ranajky mušličky s mliekom na obed udená makrela a na olovrant zavinače...ale dam si ešte niečo na večeru ... a priznam sa včera som si dala miesto obeda nanuk mala som strašne vyčitky svedomia ale idem ďalej, snať to neuškodilo...
no to mas pravdu,ze s malinkou si uzijem,budeme rozpravat labo jej sa usta nezatvoria,dnes som dost unavena,ale som aj menej jedla tak dufam,ze nejake deko bude dole..
bola som v DMdrog. a kupila som si mušličky aj pukance do zásoby tak dúfam že ich skoro nepojem...
tak jasne že takemu malinkemu sa ešte treba povenovať ale na druhej strane su to najzlačie deti bezprostredne lasky plné...tak si to uži...