Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mamita

DM
ďakujem...takže dnes doobeda mi zostalo len acidko ..jedna šálka s otrubami.... a mozzarelu som tiež vylúčila lebo má veľa tuku....no musím ísť na nákup...takže zvolenský jogurt a a veci z drogerie...no chvíľu mi bude trvať kým sa naučím kupovať správne potraviny..:o(

DM

mima a aky syr to pouzivas?bez tuku trojuholnickovy?tak napis ako sa vola,a ozaj tie psenicne pukance maju menej tuku ako tie spaldove,takze tie spaldove papaj menej..

DM

mamita,tak to nie..ale je jeden jogurt zvolensky v ruzovom kelimku 0tuku 0cukru,je fakt vyborny,ale vzdy ho dlho hladam a ked ho najdem tak vzdy si beriem naraz aj 10ks,do neho si davam aj pukance aj otruby,ked sa mi nechce nic piect,a activia ma 0 tuku,ale ma cukor..na to si davaj pozor!!!

mima180279

DM ahoj ...dúfam že sa máš lepšie... ja som sa nesprávne vyjadrila mesko trochu podusím ,podla toho aké robíš a potom na zahustenie dáš trochu (niekoľko trojuholníkov) syrečka... ja ti ani neviem povedať či sa smie ako si my to pasovalo ku bielkovinám.... :)
mamita vitaj tiež som rada že sa niekto pridal... tak píšte aby bolo čo čítať...

mamita

DM
ďakujem si milá..,tiež dúfam že sa mi to podarí. Čítala som vašu diskusiu a tie recepty a suroviny z drogérie vyzerajú super. Zajtra si pôjdem kúpiť tie pukance a muslicky. Ozaj activiu sladkú bielu môžem?

DM

cau mima,prosim ta aku syrovu omacku mas na mysli?co som citala syr by sa mal az v 3f,ci?ja syry nejem iba z lidlu 0,2%tuku,natierkovy,pouzivam ho na zemlicky,celkom sa da..tu muku som v knihe nevycitala,takze netusim ..spytam sa kolegyne ci pouziva spaldu.

DM

Ahoj mamita!to ma tesi,ze sa k nam niekto pridava:)uz som si myslela,ze len my s mimou mame chut schudnut,myslim,ze prve dni by si mala jest len ciste bielkoviny bez tuku,to su vajicka,nizkotucny tvaroh,morcacie je fajn,otruby,ale len 1,5PL denne,sunku,mlieko a nizkotucne jogurty +nezabudni vytaminy s mineralmi a urcite schudnes bez problemov.nase si si urcite precitala.ja po 5,5tyzdni mam 5,1kg dolea to fakt nemam cas cvicit,ale uz sa na to pripravujem.tak vam drzim palce..

mamita

Ahojte
Rada si by som sa k vám pridala...plánujem začať od zajtra....aj s priateľom...tak snáď sa nejak vo dvojici potiahneme...mám 10 kg navyše nejak sa to na mna za posledný čas nabalilo...no pažravá som bola..strašne ľúbim sladkosti....a prestala som fajčiť a cvičiť lebo som po operácii a ešte minimálne mesiac nebudem môcť cvičiť..ale ked som si pozrela fotky z minulého roka a moje obľúbené rifle som musela dať dcére lebo sa do nich ani nenatiahnem ...rozhodla som sa...musím to dokázať!!!......takže vás prosím o pomoc a poradenstvo..v chladničke mám nachystanú mozzarellu , acidko, morčacie prsia a mám aj tie otruby...bude to na prvý deň stačiť?..ako si mám zostaviť jedálniček?

DM

no mima ja stale lezim,ale snazim sa sem tam aspon poumyvat riad,no to je asi tak vsetko.to je super,ze si si nieco kupila,ja nemam odvehu a cakam az schudnem,ak schudnem tak si budem mat co obliect,lebo som nic nevyhodila a urcite si z nich nieco vyberiem.ja dnes asi mliecko s konfletami,dam si udenaca a jogurt s pukancami.baby mi poslali objednavky takze dnes idem objednavat od dukana,ked objednam nad 50eur tak postovneje zdarma,uz sa tesim na nutelu:))

mima180279

ahoj DM tak ako po sa máš ???ja som včera nestíhala táka som bola rozbehaná... ale kúpila som si sako a nohavice celkom mi sadli! ale rada ich odložím do skrine ak z nich schudnem... ;)
dnes som sa merala tak mam po mesiaci - 2cm vo všetkých obvodoch tak asi niečo predca len išlo dole... dnes ráno vajicko so šunkou ma obed mesko a na večeru nejaký jogurt dám si bielkovynoví den