Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mamita

DM dakujem za rady....no napiekla a nachystla som si toho toľko že by mi to malo na tie bielkovinové dni vystačiť....a potom hurá už aj zelenina...inak priateľ ma v tom nechal samu...cez víkend ideme na chatu na žúrku a je mu ľúto sa tam riadne nenajesť....mi sme fakt pažravá rodina...:o))))..no neva...začne v pondelok

DM

ahoj mamita..v prvom rade nehladuj a jedz vsetko,ale len bielkoviny,zo zaciatku som sa ani ja nemohla dojest,ja si objednavam z dukanovho eshopu,tam mas vselico,tak si to pozri..su tam celkom dobre veci,ja si idem dat sunku,vajicko a rajcinky.

mamita

ozaj kočky poradte mi..kde si kúpim to sladidlo v prášku čo sa môže dávať do pečenia..ja mám len také tabletky z lidl...a tie sa mi v tých muufinách nerozpustili

mamita

takže...baby ja som dnes bola tak strašne hladná.....no acidko na celé doobedie nestačilo a nič iné som nemala...takže už mám po nákupe a teraz dopekám dukanove toliare....robila som si 4 min. chlieb v mikrovlnke a muffiny...no trochu som to s tým vypekaním prehnala ale už ten pocit že som tak strašne hladná nechcem zažiť....na večeru som si dala morčaciu šunku a dve vajíčka....no a na zajtra mám v pláne tie jogurty k tomu muufin, potom mäsko v horčicovej omáčke, chlebík s tvarohovou nátierkou a šunkou no a acidko...dúfam že to bude stačiť a nebudem hladovať...

DM

ja dnes mlieko s konf.,zeleninkovy vyvar s otrubovymi haluskami,jogurtik s pukancami a mozno nejaky tuniak so zeleninkou...

DM

mamita,mozes jest kolko chces a ono to same povie dost..ale musis vsetko nizkotucne,mima a tie jogurty su aj v kauflande aj v tescu,musis hladat.u nas ich maju pri bielych zvolenskych no byvaju schovane az za nimi,vyzeraju tak isto len niesu modre,ale ruzove a v kauflande byvajupri velkych nizkotucnych jogurtoch..su fakt mnam.a mas pravdu mma,ze to beriem poctivo ,som taka,ked sa pre nieco rozhodnem tak to dodrzujem.tak som skoncila aj s fajcenim...takze papam len to co naozaj mam povolene a mamdole dalsie deka:)cim rychlejsie sa toho zbavim tym skor mozem ovocie:)))

mamita

mimma
to je nejak stanovené že koľko krát denne môžem jesť?..ja som si myslela že bez obmedzenia..ale že nesmiem iné ako bielkoviny?

mima180279

DM ja som použila riadne syrečky veselá krava ...asi to neberjem až tak poctivo ako ty... sem tam si dam aj vanilkoví jogurt niskotučný ... a ten zvolenský 0% som v tescu ešte nenašla... ja dnes na raňajky mlieko s lupienkami a na obed udená makrela na večeru ešte neviem čo ...možno nejakí tvaroh
dávam si bielkovynové dni neviem koľko...
mamita -neboj vklzneš do toho nieje to až také ťažke...