Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
no mamita si dobra...len to bravcove nieje dovolene,a v jedalni sa stravovat nemozes.ja som sa toho vzdala tiez.ja si poctivo nosim z domu..hlavne grilovane masko aj zeleninku alebo pecene len tak ochutene korenim a solou,jem vela ryb,ci uz udene,pecene alebo zavinace,tuniak...a ja lubim sladke tak si davam jogurt s pukancami alebo s otrubami,robim si palacinky podla dukana,lievance,pudingy atd.teraz si dam pecene kur.prsia s varenou zel.fazulkou,mrkvou a brokolicou.mnam:))a ten jogurt mnam,kazdy den zjem jeden,ale na dva razy:)))
ahojte
takže dnes som raňajkovala ten dukan 4 min. chlebík s mikrovlnky s tavrohovou nátierkou, potom som si dala jogurt bohužiaľ az v robote som zistila že je s cukrom ale bola som hladná tak som ho zjedla, obed som mala bravčové mäso..nebolo si čo iné v jedálni vybrať, potom pohár acidka a doma som si dala mäso v horčicovej marináde a mozzarellu light a teraz ako dezert som si dla ten výborná zvolenský jogurt..DM to je fakt mňamka..kúpila som si hneď dva do zásoby. normálne sa cítim ako škrečok..:o)))..ozaj kúpila som si aj to práškové sladidlo v kauflande takže môžem piecť muffiny..:o))..z toho obchodu by som si asi objednala čokoládovú nátierku a dukanovu majonézu.
DM neboj...napečené mám ale dávam pozor koľko toho zjem...ja to mám skôr pre to že ked robím rodine jesť tak už potom nestíham pre seba tak pre to..:o))a čo vy spolubojovníčky ako ste dnes na tom?...dajte nejakú inšpiráciu...
ahoj lekno,tiez ta vitam a tesim sa,ze nas tu je viac.mamita,,pozor na tie toliare..denne mozes len 1,5PL otrub,kedze si si toho napiekla viac tak na to bacha!!!ja si radsej peciem cerstve a len z davky,na ten den.chutia mi cerstve,na druhy den mi nechutili a radsej si dam otruby do jogurtu a to ma zasyti..z dukanovho obchodu som chcela viac veci no pre kalamitu vo Francuzku nemaju tovar na Slovensku...vraj dorazi asi v sobotu,su tam dobre veci...:)
ahojte baby ...tak sa to to pekne rozbieha mam s toho radosť. lekno vitaj! ja som v druhej fáze a chcem ešte zhodiť dosť ... tak len pekne píšte...aby bolo čo čítať.
mamita nemusíš sa obmedzovať v počte jedál mne to tak vychádza že ráno kým porozvážam deti tak sa vrátim domou pred 10tou obed tým pádom okolo 14tej a večeru okolo 17tej medzi tým veľa pijem tak mi to stačí...
Na tej slovenskej stránke dukanova dieta. Dnes som si sadla podpísala si recepty na chleby s boli tam aj tieto toliare. Mala som vsetky suroviny ták som si ich upiekla do takej dozy že ked budem mat mlsnu tak si dám:o)... Ale nedala som biely jogurt ale tvaroh a sú super. Som pokojnejšia ked mám jedlo do zásoby
No dnes som doobeda hladovala...nebola som riadne pripravená... Ale na zajtra už mám stravu nachystanu. Vsak pozri nižšie písala som to tam..:o)
Lekno
budem rada. Ja som dnes začala aj cieľ máme rovnaký. Kedy chceš začať?