Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
misa-mimma som myslela...len som to písala cez mobila tak mi to tam skočilo..:o)
inak baby dnes som sa vážila po troch dňoch a mám len mínus 1,6 kg...čo ma trochu sklamalo ale nevzdám to ..pokračujem....dnes mi doki povedal že môžem začať pomaly plávať a opatrne behať tak budem viac pohybu...ozaj baby čo si myslíte o spalovačoch tukov...myslíte že to môžem brať pri cvičení?
Ahojte
Teda Misa gratulujem fakt super výsledok..
DM rychlo sa uzdrav dnes som si kúpila pukance a majonezu v dm -ku ták si zajtra dám.
dnes som sa celkom držala ráno klasika chlebík tvaroh a šunka obed grilovany kurací steak v restike no s teraz ked konečne prišla domov tak som si dala udenaca pohár acidka a lendamer light.
zajtra mi konečne pribudne zelenina tak teším
lekno neva vždy sa dá začať držím všetkým palce nech sme do leta kočky
mima dakujem,snazim sa kurirovat a od zajtra uz musim nieco robit..lebo asi takto zahyniem :(
vitaj dana!koli 3 kilam chces drzat tuto dietu?to snad nie?ale vsetko o tejto diete najdes na nete Dukanova dieta.
Mozte mi prosim napisat, co vsetko mozem jest v utocnej faze??? kuracie maso, ryby a co dalej?? je tam obmedzene ze do niakej hodiny mozem len jest ako vecer?
Ahojte baby, citam vase prispevky a teda to co jete mi nepride ani ako dieta:) ja sa snazim tiez schudnut, uz som dala dve kila dole za dva tyzdne, jasne ze prehresky boli:) ale rozmyslam ze sa dam tiez na tu dukanovu dietu, ja potrebujem este tri kila dat dole. viete mi dat niaky odkaz kde sa o nej docitam viacej a aj niaky jedalnicek. dakujem
DM skoré uzdravenie... to asi preto ten že mám z čoho chudnúť... ale som veľmi rada lebo výsledok je dôležitý... teraz mi váha ide pomalšie dole ale treba vydržať dnes mam 4 bielkovynoví deň a ešte nejaký vydrzím... raňajkujem tvaroh na obed mam pangrasius a večer ešte neviem ...
ahojte kocky!jateraz nemam ziadny pohyb tak na vahe stojim,ale ono sa to urcite rozbehne..mima ty si dala dole tolko???ja sa zblaznim...to je super!!!keby som to mala ja dole tak skacem 2m do vysky:))dnes mam mlieko a konfl.,kuraci vyvar,kur.masko,jogurt a sunku.dnes uz je doma aj dcera,takze sme chore uz dve,som zvedava ako dopadne moj drahy,ci neochorie tiez,dopujem sa vitaminmi...
ahojte mima a DM,ďakujem za privítanie:))
tak ja som včera pokazila deň,lebo dnes otvarame našu zrekonštruovanú predajnu,a robili sme od rána do večera.
vedúca kupila zákusky a akokolvek som sa snažila,dala som si jeden:(,ale no čo už musím sem chodit k vám,aby ma to viac nakoplo,a aby som sa snažila viac ako môžem.
Vidím ako to pekne ide vám,a ozaj ma to teší,takže musím aj ja,lebo idem dcere na svadbu tak chcem nejak vyzerat,Tak nech sa nám všetkým darí:)))ahojte
ahojte dievčatá ... aj ja viem že bravčove mäso by sa nemalo ale občas ho zamiešam do jedalnička... dnes som mala parky ...bravčové... po obede kuracie prsia s horčicovou omačkou a dva vajička... podarilo sa mi zvažiť a schudla som od 9.1. viac ako 15 kila super... ešte raz toľko a som spokojná...ani neviete ako sa teším...