Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
sikorka v ktorom období ti stala váha?? a ako dlho... ja si uvedomujem že nie som veľmi dôsledná hlavne že si dám aj bravčové mesko a že mam viac BZ dni ako B ale snať to pôjde však ľadoví šalát nemôže byť veľká brzda...či..??
NA ranajky si dam jogurt so sladidlom a dam si don 2 lyžice ortub .a kavu bez cukru v robote vypijem pol litra čaju a na obed už podla toho aky mám den biel alebo zeleninovy z prace prídem zase si dam kavu a potom zase dookola ak k som velmi hladna spravím si placku ak mam chut tak palacinky alebo tvaroh s sukralozov a kakaom alebo kavov apotom zase caj .caj caj
ahoj ja stale jem dookola jogurty nizkotucne .tvaroh kuracie masko ryby ale aj si varím placky alebo polievky karfiolova ,kapustova .špenatova .zeleninku ale aj vela pijem caj nesladený
zatal ma to bavi tiež mi dlho stala vaha ale važim sa raz za tyzden .Na fb je dobra stranka Dukanova dieta a tam jedna pani ma vynikajuce recepty niektoré som si aj opísala
ahoj sikorka tak to sme začali skoro stejnak ja som začala 9.januara ... daj nám sem tipy čo papaš aký máš jedálniček...a daj vedieť ako sa dary... mam teraz trochu krízu lebo mi stoji váha... ale snať sa to zlomí...
ahojte .dlho som tu nebola ale dnes mam chvilu času .Dietu som začala 11.januara s 78kg po dvoch mesiacov mam 65kg rano ,vaha aj stala ale ked nejaké kilko išlo dole som sa tešila stale som v 2 faze dokial nezhodil este tak nepopustim problemi som nemala aj som niekedy zhrešila ale je to fajn držte sa i ked tu tak často nepišem ale čitam vaše komentáre .začala som aj posilovat doma kedze nemam času na posilovnu .
ahojte ako sa mate ??
ako to tu stichlo DM aj ty si sa stratila??
ahojte ...ja raňajkujem parky a obed bude vývar s zeleninkou a kuracinka na paprike... večeru ešte nemám premyslenú tak...
caute kocky!mima -zijem,zajtra idem k lekarovi,ale uz musim do prace..taraz bude doma dcera a malu ma jej tato,aby od nas neochorela...
mamita,ten lerdamer light asi nie,myslim,ze syry vobec nie az v 3f,my sme boli na oslave a ja som tam mala krasnu velku zeleninkovu misu so sunkou..len pre mna,tak som sa az prejedla lebo vyzerala fajn...
dana a ako si na tom ty?ides na dukanku?
lekno ty ako?nic?
ahojte baby dana vitaj ...ja dnes na raňajky vajičko a parku , desiata jogurt, na obed udenú makrelu ...už mi chýba zeleninka ...
mamita aké spaľovače tukov máš na mysli???
DM ako sa máš?? dúfam že je ti lepšie.