Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

lekno09

čo su to za pukance?a v ktorej fáze ste,ked ich papáte??
A kde ich kupim,nemožte poslat link,ako vyzeraju,či normalne klasicke??

lekno09

ahojte dievčatá,
tak ja sa dnes teším,mám kilo dole:)))
dnes som zjedla tofu,a na obed pstruha,na olivovom oleji.Ale aj ked je olej zdravý,asi som ho nemala robit na ňom,nie??či??

sikorka

Ahojte podla knižky som prvé dni mala viac zeleninovych dni ako bz ale nakoniec som sa rozhodla .že tie dni budem striedat kazdy den snažim sa ak to cez víkend nevíde ale pondelok si nastavím aby štvrtok bol bielkovinovi nejem párky ,bravčové maso .len kuracie na panvici upecené bez oleja váHA sa mi zastavila ked som mala mat svoje dni alebo ak som sa prejedla zakuskov doslovne som až 3 žožrala ale potom zase to nabehlo

lekno09

ahojte dievčatá,
tak ja mám dnes skoro druhý deň za sebou,a dodržiavam,ale váha stojí.No,ale čo by som chcela,ved je to asi skoro,aby sa váha zmenila,nie??
Vám sa ako darí???

DM

ahojte kocky!sikorka gratulujem!!!ja som bola teraz chora tak som mala viac zeleninovych dni,no uz idem na to,aby som to napravila,tiez mi vaha stoji tak dufam,ze sa to rozbehne..mala som 80 a teraz 75,tak netusim co robim zle...ale citim sa fajn.no popiste tam vase jedalnicky,aby sme si mohli aj my vybrat,ja dnes jogurt s pukancami a otrubami,vajicko so sunkou,tvaroh,udenac..