Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
kolko chceš schudnut?máš naštudovanu tuto dietu??,
Ahojte baby od zajtra zacinam tiez s touto dietkou, dufam ze mi aspon nieco pomoze;)
DM kde si ???
ako to je stými pukancami ak si dám pukance tak môžem aj otruby??
ahoj baby ...čo dnes jete?? neviem čo mam uvariť deťom ja niečo zobnem ale čo im???
Ahojte podla knižky som prvé dni mala viac zeleninovych dni ako bz ale nakoniec som sa rozhodla .že tie dni budem striedat kazdy den snažim sa ak to cez víkend nevíde ale pondelok si nastavím aby štvrtok bol bielkovinovi nejem párky ,bravčové maso .len kuracie na panvici upecené bez oleja váHA sa mi zastavila ked som mala mat svoje dni alebo ak som sa prejedla zakuskov doslovne som až 3 žožrala ale potom zase to nabehlo
ahojte kocky!sikorka gratulujem!!!ja som bola teraz chora tak som mala viac zeleninovych dni,no uz idem na to,aby som to napravila,tiez mi vaha stoji tak dufam,ze sa to rozbehne..mala som 80 a teraz 75,tak netusim co robim zle...ale citim sa fajn.no popiste tam vase jedalnicky,aby sme si mohli aj my vybrat,ja dnes jogurt s pukancami a otrubami,vajicko so sunkou,tvaroh,udenac..