Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
tak neviem,ale asi ked sa má jesť každý deň,tak asi je to dôležite.
Otruby sú výborným zdrajom stráviteľnej aj nestráviteľnej vlákniny. Zadržujú vodu, zväčšujú objem stolice, zrýchľujú pohyb v črevách, zadržujú dráždivé a jedovaté látky, cholesterol, žlčové soli a karcinogény v črevách a vylučujú ich von. Aj pri Dukanovej diéte sú ovsené otruby veľmi dôležité, pretože zachytávajú cukry a tuky prostredníctvom beta-glukánovej molekuly, zasýtia a tak si ich dajte hlavne vtedy, keď pocítite hlad. Doporučujeme pridať aj do jogurtu či kaši.
vlastne ja sa tak rychlo na Slovensko nevratim takze to asi nie, a niecim inym sa nahradit nemozu? no ked nie tak budem musiet asi najst nejaku inu dietu:/
to viem ze len 2 dni, mam to nastudovane;)
aha okej, dakujem. len neviem kde otruby zozeniem, viem ze sa maju jest ale nebyvam na Slovensku a tu ich nemaju... mohla by som ich si namiesto nich dat ovsene vlocky do bieleho jogurtu?
no nie,zelenina sa nesmie,lebo v 1.fáze možeme iba bielkoviny-a musíš jest každý deň ovsené otruby,3 malé lyžičky,bud do jogurtu,alebo do acidka.Proste najlepšie ráno je,dat si tie ovsene otruby.
mozem si dat zajtra(1.den, 1.faza) napr. omeletu z jedneho vajicka a jednu redkvicku?
Hej mam ju nastudovanu;) schudnut by som chcela tak 4-5kg;)