Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ahoj lekno,je to Dinkel Flakes a z tejto znacky su aj pukance..ja ich jedavam,ale viac nez je povolene,preto asi stojim,drzim DD od 2.2.za 5 tyzdnov som dala dole 5kg a odvtedy stojim,od dnes som konecne zacala cvicit tak uvidim,chcem zhodit este 15kg..dost nie??:))
lekno,beriem ich aj od broni,ale aj zo starych prispevkov,ktore som nasla...baby tam pisali vselico a kolegyna mi tiez nejake dala...schudla a uz je v 3f,tak jej zavidim,ale v dobrom..ja dufam,ze v lete budem aj ja na vysnivanej vahe...hmmm:))
ahoj lekno...ja som v druhej a stojim na vahe,no dufam,ze sa to rozbehne,ked zacnem cvicit..takze ti drzim palce a vesele chudnutie..ja zajtra ovsenu placku s tvarohom a kakaom,vyvar,hovadzie,a asi palacinku si dam vecer,a mozno puding...dost ze?ale blizia sa moje dni a zas potrebujem nieco sladkeeee...mnam:))
ja udenača ,jogurt a pukance lečo s vajičkom a ma možno ešte kašu...zo škoricou
mima,ale takto si privodis akurat nejake vredy...ja dnes jogurt s pukancami a otrubami,polievku s kur.krkmi,kur.stehno a kysla kapusta.