Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

lekno09

no veru je to dost,a kolko je povolene?ako vieš kolko možeš??
ja som zjedla dnes čočky,proste som porušila,aj včera čočky,ale ked ich nemame doma,tak ma to neláka isť do šuflíka.som zo seba sklamaná,2.fázu hned začiatok a zle:(((

DM

ahoj lekno,je to Dinkel Flakes a z tejto znacky su aj pukance..ja ich jedavam,ale viac nez je povolene,preto asi stojim,drzim DD od 2.2.za 5 tyzdnov som dala dole 5kg a odvtedy stojim,od dnes som konecne zacala cvicit tak uvidim,chcem zhodit este 15kg..dost nie??:))

lekno09

DM,ako dlho dodržiavaš DD??kolko si už zhodila? a kolko chceš ešte??

biebs a čo ty??dlho si nenapísala,začala si dukanku???

DM

lekno,beriem ich aj od broni,ale aj zo starych prispevkov,ktore som nasla...baby tam pisali vselico a kolegyna mi tiez nejake dala...schudla a uz je v 3f,tak jej zavidim,ale v dobrom..ja dufam,ze v lete budem aj ja na vysnivanej vahe...hmmm:))

DM

ahoj lekno...ja som v druhej a stojim na vahe,no dufam,ze sa to rozbehne,ked zacnem cvicit..takze ti drzim palce a vesele chudnutie..ja zajtra ovsenu placku s tvarohom a kakaom,vyvar,hovadzie,a asi palacinku si dam vecer,a mozno puding...dost ze?ale blizia sa moje dni a zas potrebujem nieco sladkeeee...mnam:))

lekno09

ahojte dievčata,
tak zajtra začínam 2.fázu,teším sa,a vy ste v akej tiež v druhej??
kolko ste uz schudli??

DM

mima,ale takto si privodis akurat nejake vredy...ja dnes jogurt s pukancami a otrubami,polievku s kur.krkmi,kur.stehno a kysla kapusta.