Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mima180279

lekno ja riadne odpustím si zemiakoví šalát a zákusky... šunku si dam lebo aj tak s počas dukana si občas varím z bravčového,vajička môžeš a tvaroh a hrudku tiež u nás je toto tradičné a k tomu zeleninka...

DM

kde ste ostatni?popiste ako sa drzite a co papate.ja dnes jogurt s tvarohom,peceny zajko,jogurt s otrubami a pukancami,zavinac a asi 4kavy s mlieckom:)

DM

mima ja tiez stojim,ale zacala som cvicit a dva dni B a dva dni BZ,vycitala som to na nete a v cisto bielkovinovych nema byt jogurt ,ale tvaroh,nejake mäsko,mlieko,otruby,nejake ryby,ale daju sa aj tie piskotiky,palacinky alebo lievance...musis vymyslat,ak budeme jest stale rovnake jedla tak sa to asi nepohne.no ty si dala dole pekne...len sa drz a napec si aj pre seba a potom ta to nebude tak lakat...drzim palce:))

mima180279

DM stoji to už tridcať dni ale snať sa to pohne lenže je tu veľká noc a všelijaké pokušenia tak dúfam že nie hore

DM

mima!ty takto?nebojis sa,ze to zastavis?ja by som mala obavy..uz len ak zjem viac konfl. alebo pukancov mam vycitky..vcera som mala duk.placku s tvarohom a poliatu s kakaom,no nevedela som sa dojest,dnes jogurt s pukancami a otrubami,mlieko a konfl.,hovadzie s hribami a cibulkou a vecer este konfl.ale len tak som dzobkala..

mima180279

ahoj kočky aj ja som dnes porušila dala som si vypražaný rezeň a aj som lýzla z plnky keď som dcérke plnila tortu... piekla som na oslavu tri druhy sladkého tak sa nedalo aspoň neolýzať ...