Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ahoj sikorka,uz som si myslela,ze si to vzdala,ked si chora tak jedz viac zeleniny a na vahu sa vykasli,ked budes ok tak pojdes naplno do toho,ja sa tiez drzim a hlavne nesmiem byt hladna,aby som nedostala chut na nieco zakazane,tak sa drzte a odolavajte ako ja:))
Ahojte .po dlhšom čase mam aj ja času .Po dvoch dnoch vyvárania a pripravovania som ani raz nezhrešila .váha ostala na mieste ale mam zdravotné problemy. beriem lieky a samozrejme B 12 tak váha ostala na mieste ale to nevzdávam to mam udeno filetky .kuracie masko .zeleninku aj cviklu aj vareny syrček to všetko možem samozrejme aj plno jogurtov aj tvarohu .Napiekla som si kolač -mrkvovy aj tvarohovy a hlavne vela pijem čajiku nevzdávajte to chceme byt pekné Príjemné sviatky Vám želam
mima dakujem a takisto tebe,ale aj ostatnym zelam vesele sviatky.ja dnes mlieko s konfl.,vyvar,kur.mäsko dusene,piskotova rychlovka,jogurt s pukancami a vecer si dam zmrzku..
a ešte želám Vám pokojne a naplnené sviatky ktoré nám dávajú takú veľkú nadej...
ahoj DM tak ja mam porobené
hrudku som robila zo stéviou a nieje to vôbec cítiť je výborna dokonca aj deťom chuti aj keď ju po minulé roky ignorovali šunku mam domácu tak som istá že nieje kade-čím napýchana a nakúpila som aj kopec zeleninky ja som si miesto zemiakového šalátu robila náhradu zo zeléru a majonézu som nahradila jogurtom nieje to to práve zemiakové ale aby som sa nelakomila
dnes tvaroh s jogurtom a pukance,kalerab,zel.polievka,hov.na hriboch a salat,omeleta so zeleninou...dnes si dam viac zel.lebo potom mam 2 dni B...
mima a cakam co si ukuchtila ty,napis ake to bolo...
no už na počutie je to vynikajúce ... dám vedieť čo som skuchtila ja
mima,piekla som ten rychly piskot a je tiez velmi dobry,2 vajcia vyslahat so sladidlom,pridat aromu(dala som lieskovy orech)potom pridat 1kl prasok do peciva a 3PL odtucn.suseneho mlieka,vyslahat a pecieme asi 15 min na 170.narezala som to na 3 pasy natrela som to tvarohovonutelovou plnkou,mnaaaam nutelu mam od dukana a toto si urobim aj ako roladu,piekla som to na silikonovom malom pekaciku,mima odporucam ti to
lekno ja sibacka?kolacik mam,hov.mäsko na sampinonoch a k tomu si dam dukanove zemlicky,samozrejme salatik zeleninovy a tesim sa na spenat s vajickom..
DM aj rom rozmýšľala že si upečiem tu roladu...dlho sa na ňu chystám a ešte som sa k tomu nedostala... k tomu že nám stoji váha to treba asi vydržať...piatok je prísny pôst tak si dám vodný deň možno to pomôže