Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mima180279

lekno ...čo je ta neera kura???
DM všetko najlepšie ti prajem aj k sviatku aj do ďalších rokou manželstva je krásne mať niekoho po boku s kým sa môžeš deliť o..všetko... ja dnes na raňajky parky na obed vyvar a mäsko na šampiónoch so šalátikom....

DM

ahojte...mima to ma tesi,drzim palce...lekno a ty to nevzdavaj,my sme dnes mali oslavu,ja narodky +vyrocie sobasa,ale aj tak som sa drzala...tak uvidime,zajtra mam B den,jogurt,kur.mäsko,piskota s nutelou a dalej este uvidim...

lekno009

no,mne to nejako nejde,tak som sa rozhodla,že pondelok by som začala neera kurou,a potom prejdem na dukanku,už ozaj neviem ako na to,nejde to proste:(((

mima180279

kde ste baby??? tu to stoji na jednom mieste...už nejaký deň...mne sa zdá že sa mi to trochu pohlo smerom dole ale ...čííít... aby som to neuriekla

mima180279

DM blahoželám... teším sa s tebou... ja som isto neschudla ale ani nepribrala čo je pozitívna sprava lebo som sa cez sviatky rozjedla dneska tvaroh s pukancami na obed kaša z ovs.otrub a na večeru mrkvový perkelt

lekno009

DM,no pekne,si šikovná,asi máš pevú vôľu,čo mnohé nemáme.Mne sa nedarí,mali sme po olievačke kopu masa,no nejedz.ale nevzdávam to.Nejak málo sa tu píše,kde ste všetky???málo podpory:(((

DM

no konecne..ja som sa pohla 1,5kg dole,ale prehresky ziadne...som poctivka akurat som nemala cas cvicit,same navstevy tak som mala toho dost,vysibane ste riadne?ja idem objednavat od dukana,kolegyne mi toho napisali az az...ja dnes mlieko s konfl.,tvaroh s jogurtom a otrubami a pukancami,do prace si urobim palacinky s tvarohom,a vecer asi omeletu...tak piste ako to zvladate vy ...

sikorka

Ahojte .nevzdala som to ešte stale ma to baví tiež som mala male prehrešky ale uz som v práci .váha stojí ale dufam že sa pohne . Boli sme na navšteve a ma stále prehovárali nech si niečo dám a čím dalej ma prehovarali tým ma to baví viac Čaute

mima180279

ahoj DM nie si to sama tu som cez sviatky som sa držala až na jedno popoludnie kedy som si dala par kuskov ovocia ale idem ďalej
práve si pochutnávam na mušličkách v mlieku so škoricou