Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

lekno09

neera kura-je to detox,iba piješ celý deň,aj viac dní-niekto vydrží aj 10 dní,ja by som rada vydržala aspon 3,alebo 5.fandím si,čo???:)))

DM

dakujem mima,ano je to super,ked mas niekoho komu na tebe zalezi,25rokov:))deniska,prestuduj si dukanovu dietu a potom uvidis,ja jedavam kuracie parky,vyse 80%mäska,nutelu mam od dukana a recepty su fajn,ta piskota nema chybu a aj palacinky...mnaaam:))

DM

ahoj dukana...vsetkym to ublizit nemusi pokial dodrziavas to co mas...ja som jedla 5x denne,mala som vypracovany plan len pre mna no nefungoval...vraj stitna zlaza,ale tu mam v poriadku,vsetko mam v poriadku,ale nechudla som ,pravidelne som cvicila v centre,kde ma merali,vazili a radili mi no nic..2 kg za 3 mesiace...dala som si len nieco sladke a bola som tam kde som zacala...teraz som zdrava,vysledky mam ok,a citim sa dobre a stale jem 5 az 6 krat denne...keby mi bolo zle tak to ukoncim:))
ps:ako vies o oblickach?ty si drzala DD?

mima180279

dukana beriem že máš svoj názor a aj že si ho prezentuješ a po pravde ja som mala aj strach práve pre obličky sa púšťať do tejto diéty lebo sama som mala problémy v tom smere...ale som svojprávna a dokážem objektívne posúdiť ako sa mam a zodpovedne prehlasujem že moje obavy sa nepotvrdili a že sa cítim oveľa lepšie ako pred diétou...isto aj pre pitní režim ktorý dodržiavam... s pozdravom ....mima:)

Dukana

Dukanky - viete kolké z tej to diety si poškodili obličky ?
Súhlasím s deniskou.
A zamysleli ste sa dievčata,že keby die diety fungovali, nebolo by vymýšľať nové a stejne pri každej diete sa pije hodne vody, takže jesť pestru stravu 5 krát denne a k tomu ten pitný režim. Nakoniec ste na najlepšej ceste k jojo efektu !

mima180279

deniskaaaaa ...v rámci dovoleného...ta piškota a nutela čo spomína DM su od dukana...!!! a aj keď by sa bravčové nemalo čož je pravda ja sa netajím že ho používam..a ta parka bola bez pridaní muky alebo iných zahustovadiel... mäso a koreniny...!!!
ideš sa pridať??