Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
jahO_Odka,ale vies,ked ti tam niekto napise,aby nase deti nemuseli nad nami plakat tak to s clovekom pohne,my potrebujeme podporu a nie same zle veci,to nas nepovzbudi,,ja som dnes mala otrubovu tycinku,kur.mäsko a salat,mlieko a konfl.,palacinky,zel.polievku...
mima180279: ale ty si ma nepochopila. A ja iný nick nemám. Neviem, odkiaľ toto berieš, alebo s kým si ma mýliš.
Ja vám tu všetkým držím palce v tom, aby ste zmenili svoj život k lepšiemu :) A keď s nadváhou niečo robíte, tak už len tá snaha sa cení a dáva vám to veľké plus.
Ja som to nemyslela zle, len som spomenula, že mojej mamke táto diéta zničila zdravie. Nie je nutné sa do mňa hneď púšťať - veď nikoho neurážam.
Jessical, ďakujem :)
Ahojte Dukanky... nemusite sa hned do JahO_Odka pustat ako osi, ved ona to urcite nemyslela zle. Napisla len skusenost a je na vas ci tu dietu budete drzat alebo nie. Ja som mala tiez negativnu skusenost z Dukanovou dietou a tak som presla na iny druh chudnutia. Poznam vsak chlapa, ktory schudol viac ako 20kg touto dietou a zatial sa citi fajn. Prajem mu to a aj vam vsetkym, ktore davate do toho tolko usilia aby sa vam darilo schudnut a boli ste zdravsie a zdravsie.
tak včera som iba pila cely den,musim vydržat aspon 3 dni,a pojdem opat na dukanku,držte mi palce,mam dole 1,40.teším sa
tak ja som dnes mala ráno vajičko a šunku na obed jogurt na desiatu mäsko na šťave a na večeru kašu z ovs.otrub a ešte jeden jogurt lebo ma prepadol hlad...ale to asi preto že mi polovicu kaše ukradla mala.... :)
jahO odka,o nas sa bat nemusis a urcite je lepsie drzat dukana ako co drzia niektori detox kury a trapia sa ,piju len nejake stavy a oleje,no my si davame vitaminy a jes pocas dna kolko chces a ak si hladna,ale trapit telo,ze mu nedas nic,tak to si myslim,ze je stokrat horsie.hmmm?:))
:) JahO_Odka je smutne keď sa niekto koho sa na názor nepýtajú nedá odradiť aj keď pod druhým tretím nikom a kričí svoje ...počula si o osobnej skúsenosti??? alebo len ticho závidíš že iný začínajú meniť seba a nechcú na silu meniť iných... určite nájdeš odvahu sa zmeniť aj ty ,len skús najprv prehodnotiť seba....držím ti palce...!!!!
Nemali by ste Dukana držať. Mojej mamine spôsobila tá diéta vážne ochorenie.
Ja nie som lekár, takže to neviem interpretovať od slova do slova, ale internistka jej povedala, nech s touto diétou okamžite prestane, inak ju to vážne ohrozí. Prekyslil sa jej z nej organizmus a potom sa už na diétami oslabené telo valilo jedno za druhým.
Dúfam, že bude v poriadku... a vy by ste sa tiež mali stravovať zdravšie a nie takéto do seba hustiť, nech nad vami vaše deti nemusia plakať :/