Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

jahO_Odka,ale vies,ked ti tam niekto napise,aby nase deti nemuseli nad nami plakat tak to s clovekom pohne,my potrebujeme podporu a nie same zle veci,to nas nepovzbudi,,ja som dnes mala otrubovu tycinku,kur.mäsko a salat,mlieko a konfl.,palacinky,zel.polievku...

JahO_Odka

mima180279: ale ty si ma nepochopila. A ja iný nick nemám. Neviem, odkiaľ toto berieš, alebo s kým si ma mýliš.
Ja vám tu všetkým držím palce v tom, aby ste zmenili svoj život k lepšiemu :) A keď s nadváhou niečo robíte, tak už len tá snaha sa cení a dáva vám to veľké plus.
Ja som to nemyslela zle, len som spomenula, že mojej mamke táto diéta zničila zdravie. Nie je nutné sa do mňa hneď púšťať - veď nikoho neurážam.
Jessical, ďakujem :)

JessicaI

Ahojte Dukanky... nemusite sa hned do JahO_Odka pustat ako osi, ved ona to urcite nemyslela zle. Napisla len skusenost a je na vas ci tu dietu budete drzat alebo nie. Ja som mala tiez negativnu skusenost z Dukanovou dietou a tak som presla na iny druh chudnutia. Poznam vsak chlapa, ktory schudol viac ako 20kg touto dietou a zatial sa citi fajn. Prajem mu to a aj vam vsetkym, ktore davate do toho tolko usilia aby sa vam darilo schudnut a boli ste zdravsie a zdravsie.

lekno009

tak včera som iba pila cely den,musim vydržat aspon 3 dni,a pojdem opat na dukanku,držte mi palce,mam dole 1,40.teším sa

mima180279

tak ja som dnes mala ráno vajičko a šunku na obed jogurt na desiatu mäsko na šťave a na večeru kašu z ovs.otrub a ešte jeden jogurt lebo ma prepadol hlad...ale to asi preto že mi polovicu kaše ukradla mala.... :)

DM

jahO odka,o nas sa bat nemusis a urcite je lepsie drzat dukana ako co drzia niektori detox kury a trapia sa ,piju len nejake stavy a oleje,no my si davame vitaminy a jes pocas dna kolko chces a ak si hladna,ale trapit telo,ze mu nedas nic,tak to si myslim,ze je stokrat horsie.hmmm?:))

mima180279

:) JahO_Odka je smutne keď sa niekto koho sa na názor nepýtajú nedá odradiť aj keď pod druhým tretím nikom a kričí svoje ...počula si o osobnej skúsenosti??? alebo len ticho závidíš že iný začínajú meniť seba a nechcú na silu meniť iných... určite nájdeš odvahu sa zmeniť aj ty ,len skús najprv prehodnotiť seba....držím ti palce...!!!!

JahO_Odka

Nemali by ste Dukana držať. Mojej mamine spôsobila tá diéta vážne ochorenie.
Ja nie som lekár, takže to neviem interpretovať od slova do slova, ale internistka jej povedala, nech s touto diétou okamžite prestane, inak ju to vážne ohrozí. Prekyslil sa jej z nej organizmus a potom sa už na diétami oslabené telo valilo jedno za druhým.
Dúfam, že bude v poriadku... a vy by ste sa tiež mali stravovať zdravšie a nie takéto do seba hustiť, nech nad vami vaše deti nemusia plakať :/