Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
robila som si dnes pizzu podľa dukana s šampionmi šunkou a trochou syra bola dobrá na večeru už len tvaroh a možno mlieko keby na zachýtil hlad...
ja zas robim dlho do noci,tak tiez toho pojem trochu viac,ale co uz...dnes jogurt a pukance,zemlicky so sunkou a vajickom,tvaroh,palacinky:)
ahoj DM dnes som toho pojedla dosť ráno mlieko potom parky potom mušličky s mliekom škoricou potom ešte mäso z ľadovím šalatom ale poriadnu porciu lebo mi vytrávilo v z
záhrade ešte sa mi aj tak zdá že nemám dosť...:(
ahoj mima,vies vikend a mam doma este druhu dceru tak si to uzivam..zas mi odyde a uvidimju mozno v lete,ja som zas ostala stat tak neviem,ide mi to pomaly no citim sa fajn,dufam,ze do dovolenky dam dole este par kil:))ja dnes mlieko a konfl.,zel.polievka,zemlicky dukanove s rajcinkou a paprikou a so sunkou,vecer asi jogurt...
ahoj DM kde si??
ja som včera mama sladké... ale dnes pokračujem ďalej . dokonca mam pocit že som minulí týždeň aj niečo zhodila..
ahojte kočky ja som dva dni piekla zákusky... tak som sem tam palec oblízla a dala som si jeden koláčik ale naozaj len jeden ... dnes uhorky a paradajky jogurt parky a pukance a teraz sa teším na seg.gulaš...
tak ako sa držíte?,kolko máte dole?
no mima si dobraaa,ja dnes jogurt s pukancami,zajaca,jogurt,sunka a parky,mlieko s konfl.,tvaroh:)
ahoj DM ja som dnes mala hekticky deň ...rano mesko a trochu tvarohó potom plnené prsia , konflexi s mliekom a teraz stehno kuracie ... asi sa neoplatí komentovať čo sa ani nedá!!!
JahO_Odka ;)