Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mima180279

ahoj DM na raňajky som mala jablka (zase to flákam) ale teraz si varím vyvar zo zeleninkov a nakupila som veľa zeleniny šalat redkvička mrkvička uhorky aj paradajky a jarna cibulka už sa na to všetko teším na zajtra si napacujem kur.mesko a cukynu budeme grilovať... už sa teším.

DM

ahoj ema 123,ja som na tom slabsie,ja len 7kg od 2februara,ale verim ze pojdem dolu,ale nehladujem to je podstatne..mima si dobra,ja este 13kg...

mima180279

lekno a koľko chceš zhodiť?? ja som nejako zaregistrovala že 3kg??? dobre pamätám?? vieš ak maž s čoho chudnúť tak sa ľahšie chudne ako už len dolaďovať postavu ja som si istá že aj mne začnú isť ťachšie tie kg teraz dole

lekno009

mima to fakt od januara??toho roku??do kelu ako ti to ide vyborne,ako to,že sa ti tak darí???mne nejak nie:(((

mima180279

cvičím ale dá sa povedať že malo...a ktovie aké silové cviky ani nemôžeš, lebo pri bielkovinovej diéte by sa ti rýchlo naberalo svalstvo

mima180279

ahoj ema 123 ja mam dole okolo 20KG a diétu držím od 9januára..je to dosť ale pravda je že som mala a ešte mam s čoho chudnúť..

mima180279

ahoj DM ja som dnes mala samé lakocinky na ranajky šampióny s cibuľkou a vaičkom na obed acidko a na večeru skoru aj pozdnú seg.guláš... je tu krásne a ja si užívam terasy a záhrady to je moje potešenie ...

DM

ahoj mima!ja sa chystam tiez na tu pizzu,ale bojim sa dat si syr,dnes mam mlieko a pukance,palacinky s tvarohom,jogurt s pukancami a udenaca,uvidim ako vydrzim v praci.