Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

sikorka a co jedavas?ja stojim na vahe,budu 3 mesiace a ja som isla dole len o 7kg,,poradi mi niekto z vas co mam robit,aby sa to rozbehlo?takto sa do 3f ani nedostanem,poradi mi niekto?

janka158

ahojte, skúste si prečítať toto, kliknete, zaregistrujte sa , a dostanete zdarma ebook čítanie, je to celkom zaujímavé:
homeworksystem.cz

sikorka

Ahojte .po dlhej dobe som tu aj ja . nemala som čas PO velkej noci som konecne zase isla dole s váhov mám
63kg este 3 kilečká a idem do stabilizačnej vahy. a čo sa týka grilovačiek už sa teším včera sme boli na jedne mali kuracie masko aj zeleninku tešila som sa ze nemali len klobasky P8 držte sa .

DM

ja dnesjogurt s pukancami a otrubami,trochu duk.nutely,hov.na paprike s uhorkami,kalerab a vecer neviem...ale asi mlieko s konfl.:))

DM

no mima ty to ozaj flakas,ja sa snazim,ale dnes sme tiez grilovali tak som mala toho dost,no pijem menej a preto asi stojim.inac si to neviem vysvetlit,ale citim sa super!aj maly uspech je uspech,ja dnes mlieko a pukance,kapustova s hribami,losos s rajcinami,grilovane kuracie,jogurt..
anicka ja si hladam na nete,mas tam toho dost...

lekno ja cvicim malo a to len na trampoline alebo steper...

DM

no mima ty to ozaj flakas,ja sa snazim,ale dnes sme tiez grilovali tak som mala toho dost,no pijem menej a preto asi stojim.inac si to neviem vysvetlit,ale citim sa super!aj maly uspech je uspech,ja dnes mlieko a pukance,kapustova s hribami,losos s rajcinami,grilovane kuracie,jogurt..

mima180279

anička ja knihu nemám čerpám z netu a aj prečítanie tejto diskusie od začiatku ma nabudilo a možno aj nerobím všetko správne ale už konečne aspoň niečo robím...:)

anicka15

Ahojte babulky...prosim vas ktora skusa dukanovu dieyu napiste mi na mail,mam tolko otazok a ako ju brat..potrebujem pomoct stym. chiaradzidzi@gmail.com prosim vas ozvite sa mi niektora co ju beriete dakujem Anna