Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Ahojte .DM si sa pýtala čo jem stále dookola odtucnený tvaroh nizkotučné jogurty .kuracie masko a to striedam so zeleninou a samozrejme varím si polievky zeleninové ak nechcem čisté maso tak si ho narežem na kusky do polievky a hlavne vela čaju,praženičku aj domace lečo som si dala sem tam placka s otrub je v receptoch od Broni ak chcem sladké tak si spravím palacinky .Kedze som vela schudla muim niečo aj spravit s celým telom aby som mohla ist do plaviek.skusila som to cez zavovy portal su tam fantastické ceny skuste to .mozno mam to trochu pomoze s dietov čaute!
ahoj DM ja som sa dlho nevážila ale cítim sa dobre no váha mi podľa všetk
ého stoji tiež ....rozmýšľala som či si nedám ovocno zeleninkové dni aspoň dva...no neviem či si tým pomôžem alebo uškodim... čo by si povedala??,
mima som tu,a zas som nabehla na 1F,no neviem co to urobi so mnou,tak mi drz palce,dnes zavinace,kuracie mäsko,otrubove keksiky,kuracie placky,tvaroh...uvidim ako to pojde dole:)
ahojte tak ja dnes na ranajky a desiatu tvaroh s pukancami na obed špenátovú polievku zo syrom a ľadoví šalát a na večeru ešte neviem čo ... DM kdesi?? všetkým vám držím prsty...:)
ahojte,tak od dneska začínam opať dukanovku
dnes som cvičila 50 minút,tak snáď sa budem snažiť aj nadalej,a každým dňom budem cvičiť viac.Niekde som čítala,že minimálne musím cvičiť 40 minút,aby kg išli dole.Takže teším sa ak budem mať pevnú vôľu a vydržím každý deň,aspoň tých 40 minút cvičit.
tak dievčatá držte sa,nech sa nám darí,ktoré sme sa do toho dali.
pekný dník:)))
ahojte, tiez zacinam s dukanovou dietou. bude to pre mna asi tazke, lebo nemam rada maso a kuracie tiez nie.
ale rozmyslam, ze skombinujem dukanovu dietu so sacharidovymi vlnami. pretoze potraviny ktore su povolene pri dukanovej diete obsahuju iste mnozstvo sacharidov. a myslim ze chudnutie sacharidovymi vlnami je pohodlnejsia. citala som na sacharidove vlny velmi dobre ohlasy.
chcem 10dni jest iba bielkoviny, tak ako sa to ma dodrziavat pri dukanovej diete a potom nabehnut na sacharidove vlny. neviem ci sa mi to podari.. dufam ze ano.
chcem dat dole 12 kg. zo 76
zacala som 2 februara a potrebujem dat dole este 13kg,7 islo dolu a stojim....spolu som chcela dat 20kg,moje telo proste nechce ist viac dolu,bola som aj na vysetreni stitnej zlazy,ale vraj je vsetko ok...
dm,ty si kedy začala dukanku?a kolko chceš schudnuť??
asi to skusim no neviem na kolko dni by som mala ist na 1f.co myslis 4 dni stacia?
DM len pokoj hlavne je že sa cítiš dobre... skus sa na par dni vrátiť na potraviny z prvej fázi... neboj sa telo funguje aj keď to nevidíš v kg možno práve teraz strácaš cm