Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Ahojte .zbehnute mám skoro všetky diety ale táto je pohodova mala som aj 90 dnovu pri tej som shudla 10 kilo ale potom som si povedala ze na druhý rok schudnem znova a už to nešlo bála som zdravotných problémov ale chodím k urologovi s obličkami atie mám v poriadku na začiatku som mala závrate ale tie su občas ale to doplním tekutinov v prípade kávou a čo sa týka to melonu možte ho jest v 3f ale iba kusok pach sa neznéní ak maš pocit ze mate sucho v ustak som si kupit tik tak alebo som pouzila listerimn
Mima, tak to potom idem do toho aj ja, neni co riesit!DAKUJEM, a drzim palce:))
uma ja som nezbadala aby som smrdela a sňať by som povedala že možno lepšie vôniam lebo sa muž okolo mňa viac toči... snaď z toho nebudú žiadne následky :)... alebo to nebude tým??? DM ešte to spolu chvíľku potiahnime teraz bude čerstva zeleninka a melón-je tiež zeleninka to by sme asi mohli ..čí??
ahojte kocky!ja som dnes mala 2 varene vajicka a sunku,zavinac,sunka a tvaroh,jogurt a pukance,mlieko a konflky,sikorka si dobra´a drzim palce,v 3f to bude lahsie.ja mam pocit,ze to zvladneme,ked vidim kolegynu,ktora je uz v 3f,tak sa tesim na to aj ja,,,zajtra grilujeme tak sa tesim.ja necvicim,skacem na trampoline,ale len chvilku:)
Ahojte! Od Dukanky ma odradza len to, ze sa bojim ze sa mi zmeni telesny pach..viete dufam co myslim.Take veci ako pach a 'chut zavisia od toho co jeme..prosim nejake odozvy by pomohli veeelmi.Nezbadali ste nieco take na sebe? dakujem:)
tak to si dobra sikorka a keď že maš aj zbehnuté ine diety tak môžeš porovnať s dukanom tak daj poznatky ako sa cítiš po zdravotnej stránke.... ja som začala 9januára ale na dosť vyžšej váhe a tak aj keď mam dole 20kg tak ešte z ďaleka nemierim do 3f ešte chvilku vydržím ..ako striedaš dni???
Ahojte. !Dietovat som zacala presne to viem 11 januara 1.fazu som vydržala 6 dní a odvtedy som v 2.faze tiež som mala týždne ked mi váha stála ale som to nevzdala a prestala som sa vážit žačala som na váhe 78kg ateraz mám 64 ráno 62 ak bude 60 idem do 3 fazy ja som večná dietárka ,kazdý rok skušam nejaku dietu tak som s tým problem nemala Kedže tažko pracujem tak ani memám chut cvicit zacala som troch s činkami ale mam teraz pretažené ruky tak som s tým na teraz prestala ale zase chodím do zahradky ale to je skor relax
ahojte baby tak ja som dnes mala jogurt potom šalát s mladej kapusty a potom trochu šunky a potom preženicu s hubami a cibuľkou a zase kapustu a ešte jogurt ...tak dookola...posadila som všetko v záhrade a teraz mam s toho svalovku .... ale ďalšie pozitívum čo som zistila je že som dostala svoje dni a ani nie som zdutá ako žaba ani nemám PMS a ani bolesti čo je u mňa dosť nezvyčajny jau
ahoj mima!neviem ,ale asi to nieje dobry napad,mala by si ovocie az v 3f,inak to telo nebude brat ako dietu,tak ja neviem,ja chcem cez vikend aj zeleninku a potom skusim asi to co pisala sikorka,budem pit hlsvne ten caj lebo malo pijem a dam si mäsko...mima a vydrz to!!!potom mozeme jest kazdy den ovocie:)
sikorka dakujem ti za rady a zlavovy portal poznam,co mass telom?neboj ono,ked zacnes normalne jest tak ta koza sa upravi,na spevnenie mas aj kremy ...
sikorka ty si koklo zhodila,a za aku dobu??išlo ti to dobre?myslím tie kg dole,mala si pevnú vôľu dodržiavat?napíš o sebe viac:)dakujem