Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

ina prezyvka

zajtra este nemozem, od rana som v skole a v chladnicke nemam nic vhodne okrem mlieka, takze az od utorka, chcela by som dat 10 dni a ty? syr sa moze aky, nevies? este si to musim poriadne prestudovat :)

1alex1

ina
nechces zacat od zajtra? ja som sa zatial nijak extra nepripravovala, akurat si chcem pripravit kuracie prsia na zajtra, a mam jogurt biely v chladnicke. tak to skusim. otruby a nejaky ten syr kupim pocas dna :) Kolko dni chces zotrvat v 1.faze?

ina prezyvka

vysmiata, ja idem od utorka, zajtra este dokupom zasoby a idem :) vidim to na kuracie prsia, jogurty, tvarohy, olomoucke, vajicka a samozrejme otruby, mozno si aj nieco upeciem

vysmiata

Planuje niekto zacat? chcela by som sa o to tiez pokusit, hladam "partacku" :) Poradte ak ste uz daleko za startom, ako vydrzat prve dni :)) dakujem

sikorka

Ahoj MIMA B A BZ striedam kazdy den ale cez víken som doma a varím aj pre rodinu tak jem aj zeleninu aby som sa zasytila a nelákalo ma to ostatné nehovorím ze nezhrešim ale zase ako príde pondelok dni striedam tak aby som mala stale štvrtok čisto B lebo aj v3f sa musí zachovat štvrtok Bielkovinový

mima180279

tak som sa mýlila ja len preto že keď som držala 90 dňovú tak som pokladala melón za ovocie a nejedla ho ale potom mi také skvele dievčatá vysvetlili že melón patri v delenej medzi zeleninu...tak som si dala...:)ja dnes na raňajky parky na obed vývar a mesko ....uvidím idem si zaliať čaj lebo malo pijem..!!

DM

ahoj mima!veru tak,melon je ovocie v dietach,takze si pockame este chvilku,dnes sme grilovali a bol nadherny den,uplne som si ho vychutnala.mala som mlieko a pukance,gril.kura so zel.salatom a varenym vajickom,mlieko a pukance,kava a cola zero,zajtra sa chystam na zel.polievku,cukinovu placku a tiez nejake mäsko so zel....

mima180279

tak s tím melonom si ma nepotešila sikorka...ja sa ho už neviem dočkať... a ešte ma zaujíma ako striedaš dni máš B1aBZ1??

Najčítanejšie články