Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Vanilkove acidko v 1.faze je dovolene? ved je to sladke. To mozem?
no jogurtik alebo homolizovaný tvaroh a vanilkové acidko je úplne super a zasíti nieje to také strašné ako to vyzerá.... a pohladkanie na žalúdok su otruby uvarené v mliečku s steviou a posypané škoricou
mima180279
Len porad ako vydrzat prve dni :-))
Zajtra to bude moje first time.
Masko, syr, sunka, vajicko... co take este mozem? Take co sa da zbodnut aj v skole/praci.
á nove dievčatá... ako rada vás tu vidím !!! sikorka ďakujem za odpoveď!!! lekno aj ja hreším...! hlavu hore tu ťa podržíme ! ja sa teším každému komentáru, lebo človek vie že v tom nieje sam a že sa to oplatí... DM ma občas sfukne ale ja som jej za to vďačná lebo treba počuť aj úprimnú kritiku! a niečo si prispôsobým podľa seba stane sa že nemám nakúpene ale lečo s vajičkom a nejaká zelenínka z mrazáku stále pomôžu... ako prvá pomoc mi slúži stévia ...rozpustená v mliečku z trochou kakaa...tak vám držím prsty a najhlavnejšie je veľa piť...!!!
no to je pekné,aj ja by som rada začala uz od zajtra.som teraz chorá,no neviem,či to zvladnem,ale velmi chcem.
lenko00
Ja zacinam od zajtra, bez ohladu na to ci sa niekto prida alebo nie. Musim to chciet sama. Mozno som teraz hrdinka a mozno podlahnem a porusim ju velakrat, ale to nezistim kym to neskusim. Musim to raz a navzdy zmenit. Dokazali to iní, dokazem to aj ja. Okrem dietovania, pridam aj pohyb a myslim si ze to pojde, i ked viem ze si prve dni/tyzdne asi budem trhat vlasy :-))
ja som už tolkox porušila dukanku,že nemam slov,
ale chcem ist do toho zase,ale bez posdpory to nejde.ja nemam na to,tiež chcem dat 10kg dole.
možeš aj stehna,ale bez kože.
mozes aj stehna
ina
Ja chcem vydrzat 3-4 dni, teda 4. Potrebujem/chcem schudnut takych 12kg.
A este sa chcem opytat, vie mi niekto poradit, kuracie maso - len prsia alebo mozem aj stehna napr? napr. pecene /bez koze/?