Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

ema123

Ja idem vždy na niekoľkých jedlách, ktoré mi chutia. Keď sa prejem, tak vystriedam. Celý čas mám na raňajky veľký biely nízkotučný jogurt s otrubami. Dochucujem ho sladidlami (stévia, xylitol) a arómami, kakaom, škoricou. S ním vydržím až do obeda, desiatu nejedávam. Na obed kuracie alebo morčacie mäso rôzne podľa dukanovských receptov, so zeleninou alebo bez. Zelenina čerstvá ako šalát, alebo udusená, ugrilovaná. Na večeru niečo z obeda alebo ochutený tvaroh, alebo len acidko, kefír. Rybu veľmi nemusím, iba tuniaka z konzervy. Šunky kuraciu a morčaciu s vysokým podielom mäsa. Ja však nejedávam 5x denne, najčastejšie 3x, 4x len ak bol slabší obed. Takto mi to vyhovuje. Zo sladkostí sa mi osvedčili dukanovské mafiny a dukanovské tiramisu.

mima180279

ema tak pekný úbytok čo dnes papate ja som už mala mlieko s lupienkami aj jogurt s chia semienkami ale už sa znova krútim... po niečom....:)

ema123

Lekno, držím. :-) A nič sa neboj. Toto je veľmi dobre zvládnuteľná diéta. Tiež ju držím od začiatku roku a mám -15,5 kg. Vylúčením sacharidov sa do týždňa-dvoch stratia chute na sladkosti a potom to ide jedna radosť. :-) Samozrejme, že východisková váha je tiež podstatná. Rýchlejšie to ide z väčšej váhy, takže ak ti ide len o pár kg, tak musíš byť trpezlivejšia.

mima180279

aj to je pravda lebo ked jogurt neobsahuje ani tuk ani cukor tak s čoho to je a je to vôbec jogurt?? ale všetko je na zváženi musíme trochu počúvať svoje telo

1alex1

Mna zas upozornili ze vacsina "nizkotucnych" vyrobkov sa len tvari ako nizkotucny vyrobok a v konecnom dosledku je horsi ako plnotucny, lebo sice neobsahuje vela tukov, ale obsahuje vacsie mnozstvo sacharidov, co je vraj este horsie pri dietovani. Ale nie som odbornik, to su len info ktore sa dostali ku mne. Tak mi drzte palce, zajtra zacinam :-))

1alex1

Tak kym sa mi nebude ziadat sladke, tak sa tomu budem vyvarovat. Aspon podla mna v 1.faze to asi velmi nieje priatelné, ale ked to zasýti, no neviem, mozno po tom siahnem aj ja, v krajnom pripade ked uz nebudem vediet co so sebou. Uvidim. Potrebovala by som takych 12kg. To je moj sen/ciel. Minimalne vsak 10kg.

mima180279

no nechcem ťa zmiasť lebo ja knihu emam čerpam len z netu ale čo som čítala tak baby ho pili a aj ja a tu som ...ale ja aj zvolenský jogurt vanilkoví čo ma 0% tuku a 0%cukru
alebo si primiešaj do bieleho škoricu aj to je dobre a škorica robí dobre aj na žalúdku koľko chceš schudnuť???

Najčítanejšie články