Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
a čo myslíš celulitída pojde dole??:(
cvicim uz asi rok a pol a bolo to vidno, ked som spravne jedla, ale v poslednom case som sa rozozrala, aj som cvicit prestala, takze nic moc.. ale zacala som drzat dukanovku a aj cvicit, takze sa snad pohnem dalej :) necvicim velmi rychlo, skor pomalsie, aby som to udychala a aby som sa zbavila tuku, svalovku nemam, ani nic :)
iná prezývka,
ako dlho cvičíš na orbitreku??aj to pomaha na chudnutie??ja cvičim 30 min,ale po 3 dnoch mam taku svalovku,sice som teraz chorá,ale ledva som chodila.
alex, ja cerpam info z dukanovadieta.com
ten citron by aj mna zaujimal, mam ich doma asi 10 :) dnes druhy den a rozmyslam, ze si dam len 7 dni prvu fazu, lebo mi strasne chyba zelenina..
dnes mam za sebou uz mlieko s otrubami, omeletu s olomouckym syreckom, hodinu na orbitreku a dalsiu polhodinu cvicenia (brusaky, drepy, atd), mam velmi dobru naladu :)
btw je tu niekto, kto jedava viac vajec ako je povolene tyzdenne?
Ahojte
Tak ja som včera začala. Dnes druhý deň. Celkom sa to dá, len mi stále nieje úplne jasné čo môžem a čo nie, nemám totiž knihu. A na internete všade píšu niečo iné :-)
Ovsené otruby mám/musím jesť každý deň?
Môžem si pridať citrón (do vody)?
Poraďte baby, ďakujem ;-)
ahojte kocky&&&&&§to je pekne,ze nas je viac.skoro som odpadla,ked som sem nabehla,ja dnes mlieko,vyvar zel.s pecienkou a mäskom,kapustovu s hribami,cely den,zajtra vajicka,palacinky s tvarohom,kur.mäsko a udenaca:)
nie :) kolkokrat chces, len ja jem kazde 2-3 hodiny
ina
Je presne stanovené koľkokrát do dňa môžem/mám jesť?
ahojte, tak aj ja som nakoniec dnes zacala :) a celkom to slo, len ma teraz rozbolela hlava, tak pijem, pijem, pijem.. este ma dnes caka jedno jedlo, ali si dam iba jogurt, mozno aj olomoucke :) drzte sa
Ešte som zabudla na vajíčka. Volské oká so šunkou, lečo, rôzna zapekaná zelenina, to tiež zvyknem robiť často. Aj polievky, vývar z kuracieho mäsa so zeleninou na husto, brokolicovú krémovú s NT mliekom a zahustenú škrobom, paradajkovú osladenú sladidlom, hovädzí guláš zahustený len cibuľou, mäsom a paradajkami s paprikou. :-)